Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
kolik bych měla dat barvneho barviva do tehle babovky(rada bych udělala dceři barevnou babovku
)
http://www.recepty.cz/…abovka-60533
(pokud to teda de?)
Rada bych dceři udělala něco barevneho :FD tak jestli co hodte recept ![]()
Díky moc
![]()
@luss19 píše:
Ahoj,
kolik bych měla dat barvneho barviva do tehle babovky(rada bych udělala dceři barevnou babovku)
http://www.recepty.cz/…abovka-60533
(pokud to teda de?)
Rada bych dceři udělala něco barevneho :FD tak jestli co hodte receptDíky moc
![]()
![]()
Jde to, dej tak nějak přiměřeně, podle toho, jak moc sytej odstín chceš…
Jednou jsem tovyráběla, těsto jsem si rozdělila na 3 části (nebo kolik chceš barev) a do každé částí jsem dala asi na špičku nože barvu (měla jsem tu práškovou od Kovandů), zamíchala a případně ještě přidala. Chuť to neovlivní, akorát to hodně obarví jazyk.
@krystle píše:
Jednou jsem tovyráběla, těsto jsem si rozdělila na 3 části (nebo kolik chceš barev) a do každé částí jsem dala asi na špičku nože barvu (měla jsem tu práškovou od Kovandů), zamíchala a případně ještě přidala. Chuť to neovlivní, akorát to hodně obarví jazyk.
Mám doma takové tekuite na marcipán muzu to tam dát??
@luss19 píše:
Mám doma takové tekuite na marcipán muzu to tam dát??
Můžeš, je úplně jedno, jaký to bude barvivo, hlavně musí být potravinářský
![]()
@Seizdra píše:
Můžeš, je úplně jedno, jaký to bude barvivo, hlavně musí být potravinářský![]()
Použij barevné pudiky, jestli budeš chtít tak ti napíšu recept
@Daša 2 píše:
Jj napsla bys mi ho prosím?? ![]()
@luss19 píše:![]()
Já si pamatuju, jak byla mamka s mladším bráchou v lázních a taťka mě měl na starost…
To bylo furt něco s barvivem, mám na to živý vzpomínky
Nejlepší hrudkovatá modro červená krupice… Hrudky tam byly údajně schálně, tehdá jsem mu to věřila
Nebo barevný vajíčka s knedlou (vyloženě jedlá zelená barva), všechno možný
Malé uděláš určitě radost
![]()
@Seizdra píše:
Já si pamatuju, jak byla mamka s mladším bráchou v lázních a taťka mě měl na starost…To bylo furt něco s barvivem, mám na to živý vzpomínky
Nejlepší hrudkovatá modro červená krupice… Hrudky tam byly údajně schálně, tehdá jsem mu to věřila
Nebo barevný vajíčka s knedlou (vyloženě jedlá zelená barva), všechno možný
Malé uděláš určitě radost
![]()
@Daša 2 píše:
Napsala bys mi prosím recept??
Jmenuje se to papoušková buchta
5 celých vajec, 250g cukru,250g Hery utřít. Pak se přidá 300g polohr. mouky,1šlehačka, 1 prášek do pečiva, 1 vanilkový cukr. Uděláme těsto, které rozdělíme na tři díly. Do každého dílu zamícháme jinou barvu pudinku. Na plech, vymazaný, vysypaný děláme hromádky a střídáme barvy. Upečené pokapeme rumem a polijeme citr. polevou.
Když to máš pro dceru tak rum vynechej, zrovna mě nenapadá čím to pokapat dítěti