Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda má někdo barvu fasády světle hnědou, od jakého výrobce a který odstín, a jak se s takovou barvičkou žije
děkuji. Velmi se mi líbí sětle hnědá a uvažuji o ní.
My mame capucino odstin. Je hezka, neokouka se. Jeste chci svetly kamenny obklad pridat. Okna mame hnede, tak to hezky ladi.
Nasi maji kombinaci tvamsi a svetlejsi hnedou. Vypada moc hezky.
Máme kombinaci béžové a středně hnědé, k tomu tmavě hnědá okna+dveře+plot+střecha. Vypadá to velmi elegantně. Stavební firma nás odrazovala od žlutých a oranžových
Je to značka Baumit.
A asi se tyhle odstiny libi. Protoze se nam stalo, ze prisla pani, jestli muze prilozit vzornik k nasi fasade a jina slecna, ze rodice budou delat fasadu, ze nase se jim libi. Tak dcera prijela a zjistovala odstin atd. Nam zbyl kybl namichane. Takze jsme ji davali vzorek do male sklenky, aby si to vzali na michani.
Líbí se mi na jednom domě také barvička hnědá, asi budu muset se jít taky zeptat, někdy vidím na ulicích i nehezké hnědé,…
Ještě by mě zajímalo kde berete ty názvy že zrovna kapučíno, bílá káva atd. od oka?
nemáte někdo hnědou ještě od quick-mix? vím že hnědá od baumitu, je častá a ypadá dobře, ale nevím zda i od toho jiného výrobce
Nás stavební firma odrazuje od kombinací a od šambrán kolem oken, prý už to není v módě
@illarossa píše:
@Kelsey jejda to budou mít všichni vaši barvunevadí Vám to?
Je to mozne. Jedni maji dum na druhe strane obce a druzi ti starsi ve vedlejsi obci. Jim jsem ani nerekla, ze budeme pridelavat obklad. Podobne se nam stalo, ze jsme si udelali predzahradku, par trvalek a kamimky, kuru. Sousedi jsou vetsinou starsi lide, mivali ty stare oplocene predzahradky, jak se driv delalo a vetsina ruze nasazene. Kaminky zadne. Ted uz to maji cela nase ulice.
Mame postavene u hlavni cesty, hned u predzahradky chodnik. Zjistili, ze je to min udrzbove a dlouho hezke, upravene no. Takze uz jsme zvykli.
@dana.dv i my naprosto stejně
a k tomu šedé doplnky- truhlíky, chormové světla
@Anonymní píše:
Tak my mame uz dva mesice tyto barvy, spokojenost.
moc krásné
@illarossa píše:
moc krásné
asi bude ve skutečnosti i tmavší… já jsem si vyfotila taky domeček s hnědou, a na fotce byla světle hnědá, ve skutečnosti byl tmavší