Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj, potřebuji radu ![]()
dostali jsme rohovou sedačku modrou, doteď máme hnědou a obyvák oranž, jelikož modrá nikdy nebyla můj favorit,ale sedačka je krásná, potřebuji radu jakou barvu stěn za sedačku a proti ní, nábytek je světlý dub. děkuji za rady ![]()
Tak záleží jaký odstín je té modré sedačky. Takle je to moc široký pojem
Ale mě se k modré určitě hodí světle zelená nebo pistáciová. A pokud máš ráda teplejší barvičky, tak třeba meruňková nebo vanilková ![]()
K modré sedačce bych dala béžovou nebo hnědou, nebo nechala bílou a dala bych do pokoje modro-béžově-hnědé doplňky.
Já bych udělala namornicky pokoj, modra, bila, malinko červené a přírodní barvy jako Písková a bezová, slovona kost.
Možná by to chtělo obrázek sedačky.
Modrá pokud je hodně výrazná tak určitě bych dala na zeď barvu béžovou - capucino. Dej sem fotku, bude se lépe radit ![]()
Nebo bila s bezovymi pruhy, nebo čisté bila.
http://dhomeinteriordesign.com/…family-room/?…
http://www.furnitureclue.com/…-rather.html
děkuju holky .-) obyvák máme mini, zatím obyváko hernu i pro děti 2, tak uvidím co se nám zde povede ![]()
Taky bych dala nějakou bílou kávu. Nemám ráda modrou na stěně ale na sedačce to není vůbec špatný.
My te´d zařizujem dům a ložnici máme nábytek světlý dub a zeď za postelí máme tmavě modrou - takovou námořnickou, jinak zdi, bílé, bílová káva a povlečení jsem si koupila hnědo bílé..
Lidem se to líbí.. Já bych modrou sedačku asi dala do ubýváku, kde je vymalované, a doplŇky , třeba koberec. hnědá, béžová bílá káva..
Osobně bych o obýváku, kde máš polno doplŇků nedávala barvu, to mi přijde jak v cirkusu nějaké pestré..
Ale je fakt , že známá měla k modré sedačce , vínově červenou a docela to bylo pěkné, ostatní zdi měla béžové
já měla k modré sedačce žlutou- projasní pokoj dále doporučuji, okrovou, bílou, oranžovou, hnědou
tak mě se k modré libi kombinace bílo šedé,tapeta+ malba
je to utulny a teply.
a doplnky taky šede,bilé popřípadě modré.
Holky prosím poradíte jak oživit fialovou barvu?? Chtěla bych nějakou výraznější ale mám doma takovou světlou nic moc, koupila jsem si tu tonovačku ale furt nic moc, jde do tmava ale ne do výrazna. Muž mi řekl ať si nechám namíchat novou ale mám doma asi 5kg a nechci další ![]()
Napadlo mě do ní přimíchat ještě nějakou barvu která by ji zvýraznila ale nevím kterou abych ji zase nezkazila.
Snad poradíte ![]()