Barvy kočárků a vyblednutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2377
13.8.12 19:52
@kokos píše:
To byla vada kterou ten kočárek měl asi měsíc, mezitím to u všech opravili ;-) Mám ho taky shodou okolností černý a vybledlý teda je takže nevim jak to beruška udělala, že ho má jak nový :nevim: :lol: závist samozřejmě :lol:

nevim, nic zvlastniho, :mrgreen: :nevim: jen asi 2× jsem ho strikala impregnaci prz u nas hodne snezi a prsi.. ale jinak nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
13.8.12 20:20

Mám červeno černý CAM a barvy krásné, kočárek 4 roky starý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
13.8.12 20:22

Mam mamas a papas sola, rok pořád venku a je jako novy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
13.8.12 20:31

Myslím, že neblednou polské kočárky: Dorjan, Babypoint, X-lander apod. Je to takový ten na pohled pevný materiál.

Já měla kočárků už hodně, teď jezdím s Chiccem golfkama a zatím dobrý, máme i Casual - černej a také zatím OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
13.8.12 20:36
@Adélky píše:
Myslím, že neblednou polské kočárky: Dorjan, Babypoint, X-lander apod. Je to takový ten na pohled pevný materiál.Já měla kočárků už hodně, teď jezdím s Chiccem golfkama a zatím dobrý, máme i Casual - černej a také zatím OK.

Nó, takový nějaký příspěvky si představuju :potlesk:
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
13.8.12 20:41

Já měla casualplay a vybledl šíleně během chvíle-snad v řádech měsíců :roll: pak jsem měla Atlantic Espiro a u toho držela barva parádně-byl šedo-modrý. Teď mám béžový Britax B-smart 3 a barva zatím drží :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
105
13.8.12 20:46

Jediný výrobce, který dává záruku i na barvu je Teutonia, bylo to v TV, v černých ovcích, kdy maminka reklamovala totálně vybledlého růžového Mutsyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
13.8.12 21:04

Mám tmavomodrého Hartana, jede už druhé léto a stále jako nový :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie