Baví vás vaše práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.2.24 23:24

Mě moje práce baví a ani by mě v minulosti nenapadlo, že mě někdy bude bavit pracovat od rána do večera.
Dělala jsem většinou na zkrácený úvazek, nebavilo mě makat někde 8 hod… Buď jsem šla rovnou na zkrácený nebo jsem se domluvila se zaměstnavatelem a přešla jsem z plného na zkrácený.
V minulé práci jsem odpracovala 2 dny po 8 hod. a nedávalo jsem to, takže jsem si nechala napsat 6 hod. denně :mrgreen: ideál
A asi i díky tomu mě zaměstnavatel propustil.

Teď dělám v obchodě 10 hod. denně a práce mě baví, být tak dlouho v práci mi vyhovuje.

Nevím jak to, ale proměna nádherná :mrgreen: Jenže teď jsem bezdětná, po dětech už takhle bohužel pracovat nebudu moci… no mohla bych, ale nechci. Kdyby se začínalo např. v 6 a končilo v 16, tak jo.
Ale tam se začíná a končí tak, že bych dítě odvedla do školky a pak ho viděla jak spí v posteli

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
1.3.24 00:45

Aktuálně mě baví čím dál víc - už 2 měsíce pracuji v úplně nové branži :D.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.24 14:28

Ja jsem z te mensiny, kterou prace nebavi. Stresuje me to tam, netesim se do ni. Citim to jako svuj velky handicap a musim priznat, ze zavidim tem, kteri jsou v zamestnani spokojeni. Rada bych to zmenila, myslim na to prakticky denne, ale uprimne ani nevim, co by me bavilo, ani jak to zjistit, kde zacit a co zmenit. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.25 22:09
@Anonymní píše: Více

A co děláš za práci?

Taky mám občas pocit, že mě práce nebaví a příliš moc stresuje.

• Citovat
  • Upravit
15838
24.11.25 22:35
@PaníBovaryová píše: Více

To platí tak nějak obecně, každé ráno projíždím kolem třech škol. Peklo.

Jinak práce mě baví, ale ty lidi kolem… někteří ti fakt umí zkazit den, bohužel spolupracovníky si člověk moc vybrat nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.25 23:15

Akademický pracovník, učím na VŠ, svou práci mám opravdu ráda. Bohužel dost toxický kolektiv, ale studenti jsou super.

• Citovat
  • Upravit
26569
25.11.25 19:53
@Anonymní píše: Více

To je na akademii asi pravidlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
25.11.25 21:53

Baví mě do práce nechodit a pevně doufám, že to tak zůstane už natrvalo. :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1751
11.12.25 20:06

Pracuji jako terenni pecovatelka a prace me bavi, kazde rano se tesim na sve lidi :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.25 20:36

Moje profese mě baví, ale nebaví mě to vykořisťování kolem.

• Citovat
  • Upravit
970
11.12.25 20:37

Práce mě stále baví. Bohužel špatný kolektiv. Školství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.25 10:55

Ano, baví. Je to práce s perspektivou profesního růstu, a to je pro mě důležité. Obor logistika, kancelářská profese, takze hodně tabulek, meetingů,. Stresující je, že když udělám chybu, vidi to hned cele vedení firmy. Uvítala bych o pár tisicovek vyšší mzdu, ale jinak si nemám na co stěžovat.

• Citovat
  • Upravit
2997
12.12.25 11:18

Jsem pečovatelka v pečovatelském dome. Práci mám ráda, mám ráda klienty o které se starám. Myslela jsem si, že to bude jednodušší s jazykem, mimo ČR pracuji pět let a stále to není ono. Rada bych si s klienty povídala víc, ale ta bariéra tam je a hlavně mají svůj dialekt, což je ještě těžší.
Upřímně bych tuto práci dělala raději v ČR, kvůli češtině, ale musím být upřímná a za ty peníze tady to fakt dělat nechci. Tak holt se musím zapřít a stále cizi jazyk pilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.25 22:48

Ne, nebaví mě moje práce. Pracuju ve zdravotnictví a jsem totálně vyhořelá. “Bohužel” pracuji v soukromém sektoru, kde mám snížený úvazek, ale plat nadstandardní a další benefity k tomu. To jsou jediné důvody, proč tam jsem. Jinak ta práce už mi leze krkem..ale zatím to zvládám skrývat a jsem milá..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat