Na začátku cyklu mám podezřele vyšší teplotu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6327
3.1.12 09:58

bazalni teplot

holky prosim o radu.jsem 7den od zacatku menstruace,jinak mi zkoncila v sobotu.a dneska jsem namerila bazalni teplotu 36.9 zda se mi to dost.vim ze by mela byt zacatek mesice spis nissi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
3.1.12 10:04

pokial nemerias pravidelne a kazdy den za presne urcenych podmienok, tak z jednej teploty sa neda urcit nic.

mohla si zle merat, moze to byt jednodnovy vykyv, moze Ti pomalsie klesat progesteron, mozes byt po ovulacii, mozes byt pred prepuknutim choroby, mozes mat zvysenu funkciu stitnej zlazy, atd atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32867
3.1.12 10:19

Hodnota BT je u každé ženy individuální, záleží na mnoha okolnostech, hlavně na čase měření, kolem 5h je nejnižší a pak stoupá.
Já zas měla teploty po porodu docela nízké (oproti jiným ženám i oproti stavu před otěhotněním). Musíš měřit každý den v přibližně stejnou dobu, po aspoň 4-5h spánku, aby graf který ti vyjde měl vypovídací hodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
3.1.12 13:35

teplotu si merim kazdy den v 7hod rano.a spanek mam cca7-8denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32867
3.1.12 17:04

Tak to je v pořádku. A těch 7dní byly hodnoty jaké? Někdo má opravdu teploty vyšší, zvlášť na začátku cyklu kolem MS, někdy to trvá dýl než teplota klesne a ustálí se na předovulační linii. Nebo to může signalizovat případný zánět nebo jinou „nepohodu“. Po naměření celého cyklu budeš chytřejší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pettuulka
17.6.12 09:50

Předem se omlouvám, že se vměšuji do této diskuze. Začala jsem si měřit BT a i když jsem si o tom toho přečetla dost, pořád tomu nějak nerozumím. :zed: Chtěla bych poprosit někoho zkušeného jestli by mi nepomohl co z mého grafu můžu vyčíst… 

Díky :hug:

• Citovat
  • Upravit
787
3.2.14 19:59

Holky je to jakesi narocne :-( kolik by mela cca teplota byt kolem ovulace? a kolik normalne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
3.2.14 20:06

Mas graf hod ho semka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32867
3.2.14 20:16

@anomisisi to je naprosto individuální, nedá se to zodpovědět, zásadní je graf který z teplot vznikne, ne teplotní hodnoty jako takové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí