Bazárek - chci prodat hodně věcí

975
27.5.12 06:53

bazárek - chci prodat hodně věcí...

ahoj holky,

omlouvám se, jestli to je nevhodné téma, ale chci nejdříve znát něčí postoj, než strávím den focením a vkládáním fotek :)

Jde o to, že dělám čistku šatníku a mám hromadu věcí, které nechci, 90% je nových a nenošených, kdysi jsem objednávala jak blázen a neunosila to, a teď mi to už bohužel nesedí :( většinou velikost s či m.

Jsou to drahé značky, většinou PC nad 1000kč. Nemám moc času a ráda bych se všeho zbavila co nejdříve…tak mě napadla možnost, že prodám třeba 3ks nebo 4ks za 1000kč…případně i víc kusů (třeba tílek) za 500 apod. Prostě takové balíčky, kde pak jedna věc vyjde třeba na 200-300kč. Pro mě bude plus, že se zbavím víc kusů najednou :)

Otázka zní, jestli o to zájem bude nebo ne. Jsou to hezké a moderní věci, i nějaké kabelky.

Ideálně bych si vás pozvala domů, ukázala hromadu a řekla vyberte si, ale to asi nejde :mrgreen: Jsem lenoch toho tolik fotit, tak proto se takhle ptám, aby to nebyl zabitý čas.

Díky pokud odpovíte a ještě jednou se omlouvám za hloupé téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14079
27.5.12 06:56

Jé, tak nějakou šikovnou kabelku bych brala :D .
Pokud uděláš takhle dobrou cenu, tak by se to mohlo po balíčkách prodat. Otázka je, jak to nakombinovat, aby někoho zaujal celý komplet a ne jen jeden kousek z něj. Nebo to nafotit jednotlivě, ale při odběru dvou a více kusů udělat lepší cenu, aby to kupující nalákalo brát víc věcí najednou.
Kam to chceš dávat? Na MMB nebo Aukro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
27.5.12 07:04

ja bych to teda nafotila:) aj bych se podivala na Mka. Pokud je to dobra znacka,tak na tom na aukru i vydelas.chce to jen hodit dobrou,zajimavou cenu a pak se lidicky pohrnou.ja tak prodala nyni hodne obleceni na sport.ale podivala bych se. Co treba vyfotit 3ks naraz a dat na mmb.na aukru by to spatne pochopili:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.5.12 07:24

Usporadej bazar - ja se pripojim se svou hromadou 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
27.5.12 07:27

Taky bych prispela nejakou kupickou obleceni.. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
27.5.12 08:47

jééé, já bych taky přihodila „pár“ oblečení :))

• Citovat
  • Upravit
3400
27.5.12 12:10

Ja jsem na tohke take strasne lina. Mam tu po malem pulku skrine na prodej a nejsem schopna se premluvit to nafotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
27.5.12 12:10

a nejste z prahy? Že bychom ty kupičky viděly na vlastní oči a vybraly si :)

Jinak na Mimibazar to dávat určitě nebudu, nejsem tam registrovaná a jako nováček tam budu nevěrohodná :) Dala bych to sem, pokud vyhrabu heslo, tak na aukro. Určitě bych na to vydělat mohla, jsou to moc pěkné věci, ale jak jsem psala, nemám čas a nebaví mě to :oops: Nejradši bych celou tu haldu všeho co nechci dala 1-2 lidem za nějaký peníz.

Ale vidím, že zájem by byl, tak až najdu chvilku, nafotím to na pár fotek nějak dohromady a uvidíme, co z toho bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
27.5.12 12:39

a co urobit akciu pri kupe dvoch kusov treti zdarma? ja sa na toto vzdy chytim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
27.5.12 14:42

Tak já bych nějakou kabelku taky brala:-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
28.5.12 11:41

a já bych chtěla kalhoty :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
29.5.12 08:17

Jaká je velikost oblečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
29.5.12 08:34
@Paoloska píše:
Jaká je velikost oblečení?

V úvodním příspěvku píše, že většinou S a M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
2.6.12 08:04

Tak ja jsem z Prahy :) a ten hromadny bazarek nezní vůbec špatně :) Mám taky dost pěkných věcí před těhot. do kterých pořád hubnu a pořád nic :lol: Jsem z Prahy 10! Kdyby se nás sešlo víc, třeba by z toho mohlo něco být…taky mám většinou velikosti S a M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
2.6.12 08:37

jsem taky z Prahy (6) mám zájem o velikosti větší ( 42 -44 ) pokud by se nás sešlo víc, nabízím uspořádání u mě doma :potlesk:
P.S můžeme si založit skupinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat