Beckmann Air FLX - máte už někdo?

1695
8.2.22 07:56

Beckmann Air FLX - máte už někdo?

Hezky den všem. Pomalu koukáme na tašku pro budoucí prvňačku. Líbí se mi Backmann Air FLX. Máte už ho někdo? Jak se vám pozdává? U toho původního batohu se mi nelíbí to zapínání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10680
8.2.22 08:24

My nemáme, ale pokukovala jsem po něm, mě odradila jedna věc, že se dává pití dovnitř…to by u nás bylo učení pořád politý… :)

Příspěvek upraven 08.02.22 v 08:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
8.2.22 08:45
@Tarinka píše:
My nemáme, ale pokutovala jsem po něm, mně odradila jedna věc, že se dává pití dovnitř…to by u nás bylo učení pořád politý… :)

Mě odrazuje cena :D.
Stále hledáme nějakou aktovku… už mě to neba, ještě že je do záři čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
8.2.22 08:47

No cena taky…dcera má nakonec Topgal, takovou klasiku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
8.2.22 08:49
@Tarinka píše:
No cena taky…dcera má nakonec Topgal, takovou klasiku :)

topgal je prý pro vyšší děti trošku, dcera je malinkatá. Nevím zda by to měla nad zadek, píšou že spíše nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
8.2.22 08:53
@Veru1987 píše:
topgal je prý pro vyšší děti trošku, dcera je malinkatá. Nevím zda by to měla nad zadek, píšou že spíše nee.

Asi to budete muset vyzkoušet, naše je zas děsně drobná, malá ani ne, ale má 18kg v 7,5 letech…ale ten batoh co má, měl doporučení i pro drobné děti… tady je popis… https://www.topgal.cz/…endy-20002-g?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
8.2.22 08:54
@Tarinka píše:
My nemáme, ale pokukovala jsem po něm, mě odradila jedna věc, že se dává pití dovnitř…to by u nás bylo učení pořád politý… :)

No u toho nového Air FLX se právě pití dává dovnitř, ale má nepromokavou kapsu. Takže učení je v té velké komoře a pití s jídlo v té přední nepropustné a omyvatelné kapse. Aspoň tak jsem to pochopila z videí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
8.2.22 09:04
@Tarinka píše:

Je tam ještě jedna vnější síťovaná kapsa na boku, tam se dá pití nosit taky. Navíc ta vnitřní kapsa je od učení oddělená a celá z voděodolného materiálu, nemyslím si, že by hrozilo polití učení. My máme tu starší verzi, synovi se 2× do té vnitřní kapsy na svačinu vylil školní jogurt a učení bylo zcela netknuté.

@Alushka.S
Bohužel nemáme. Ale ohledně toho zapínání, nám zas vyhovuje to, které má ten původní. Kluci pod tou klopou nosí připnuté bundy (když je ráno chladněji, než odpoledne), nebo školní kalhoty, když jdeme ze školy přímo do parku a oni odcházejí v družinových teplácích. Jinak by ty svršky museli rvát dovnitř, pomačkali by si to oblečení i učení. Takhle si to jen složí přes batoh a připnou klopou. Ale to je individuální, každému vyhovuje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
8.2.22 09:14
@Veru1987 píše:
topgal je prý pro vyšší děti trošku, dcera je malinkatá. Nevím zda by to měla nad zadek, píšou že spíše nee.

Topgal je hlavně docela hluboký, i ten určený pro ty nejmenší děti. Má ho syn kamarádky a je vidět, jak je s jim zalomený dozadu, jak mu ta hloubka batohu mění těžiště. A to třeba i v případě, že v něm měl kluk jen dva pracovní sešity a můj syn čtyři, takže kamarádův batoh byl čitelné lehčí, ale když ho měli kluci na zádech a šli, vypadalocto, jak kdyby kamarád táhl něco mnohem těžšího. Ono je to s těmi batohy docela složité, je třeba vyzkoušet a vzít v úvahu nejen váhu a výšku batohu, ale jak jsem psala i tu hloubku nebo jestli třeba batoh udrží těžší učení přitlačené k zádům dítěte. Ono to pak udělá docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
8.2.22 09:20
@Hoa Mai píše:
Je tam ještě jedna vnější síťovaná kapsa na boku, tam se dá pití nosit taky. Navíc ta vnitřní kapsa je od učení oddělená a celá z voděodolného materiálu, nemyslím si, že by hrozilo polití učení. My máme tu starší verzi, synovi se 2× do té vnitřní kapsy na svačinu vylil školní jogurt a učení bylo zcela netknuté.@Alushka.S
Bohužel nemáme. Ale ohledně toho zapínání, nám zas vyhovuje to, které má ten původní. Kluci pod tou klopou nosí připnuté bundy (když je ráno chladněji, než odpoledne), nebo školní kalhoty, když jdeme ze školy přímo do parku a oni odcházejí v družinových teplácích. Jinak by ty svršky museli rvát dovnitř, pomačkali by si to oblečení i učení. Takhle si to jen složí přes batoh a připnou klopou. Ale to je individuální, každému vyhovuje něco jiného.

Aha, to s tou omyvatelnou kapsou jsem nevěděla, Beckmann má spolužačka od dcery a mně přišlo, že to má úplně vevnitř…ale stejně mi přijde, že je takové rychlejší, když na pití, třeba v družině, nebo cestou do školy dítě nemusí otevírat kapsu a jen vytáhne flašku z boku batohu :think: ale ono to fakt bude u každého něco…jinak jsou to krásné batohy, mají moc hezké motivy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
8.2.22 09:50

@Tarinka Ja si právě nad těmi holčičími motivy trochu zoufám, přijdou mi hrozně přeslazené :lol:. Zatím jsme kupovali 2× klučičí, synové si vybrali bez problémů. Dcera půjde do školy až za 3 roky, tak doufám, že do té doby udělají něco nerůžovo-princeznovo-kolouškovo…Nebo se přinejhorším otočí ten obrázek na kapsičce, pak se mi ty dívčí batohy líbí mnohem víc :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
8.2.22 09:54
@Alushka.S píše:
Hezky den všem. Pomalu koukáme na tašku pro budoucí prvňačku. Líbí se mi Backmann Air FLX. Máte už ho někdo? Jak se vám pozdává? U toho původního batohu se mi nelíbí to zapínání.

Můj syn má právě ten původní a za mě je to zapínání super. Schválně jsem hledala batoh, který nebude na zip a bude pro dítě lehce obsluhovatelný. Vím totiž, že děti rády nedopínají zipy, syn má věčně rozeplé ty boční kapsy na zip, ale trojzubce má dopnuté vždycky. Jinak ale beckmann je dobrá značka, syn tu svou aktovku tahá třetím rokem a když pominu fleky od toho, jak s ní furt někde lupne a jezdí špinavým busem, tak je jako nová, zipy OK, potisk OK, trojzubce OK, matroš OK, takže za ty peníze fakt stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí