Beko myčka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Beko myčka
Dobrý večer, mám od pátku 19.4.24 myčku na nádobí Beko.
Myčka po ukončení programu je úplně mokrá.
Nádobí jsem musela utřít.
Jedná se o Beko 38550 C.
Prosím vás můžete mi prosím poradit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já nevím jakou přesně máme, ale máme ji 2 roky. Nejhorší koupě co jsem mohla udělatva lituju toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podívej se do návodu, jestlibu zvoleného programu je i sušení nebo třeba se musí nejdříve nastavit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme taky Beko. Když domyje, tak nechám pootevřená dvířka, aby nádobí vyschlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Beko 38550 c
Ano mám tam sůl, leštidlo vše nastavené.
Byl to program na 60 stupňů. A myla 58 minut.
A i ten manuál je strašný.
Všechny kontrolky tam nejsou zapsané.
Měla jsem 7 let Moru. Ta byla pořád rozbitá.
Samozřejmě 3 krát v záruce, ale stejná chyba. A po záruce mockrát.
Ale teď už to bylo děsný. Jinak myla a sušila bezvadně.
Manuál byl jednoduchý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evik338 píše: Více
Tak hodinový program u nové myčky bude zřejmě jen mytí bez sušení. Pokud se neotevírá sama, tak otevřít a nechat uschnout. Se sušením by byl určitě přes 2 hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kasandra159 Máme rok starou myčku, není to teda Beko, ale má program na 1:35 včetně sušení. Ale teď jsme koupili Beko do bytu, který budeme pronajímat a pustila jsem Eko program. Když jsem k ní přišla, myčka byla otevřená s tím, že do konce programu zbývalo 9 minut a nádobí úplně mokré.
Ale přesně jak píše @Evik338 manuál děsný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neporadím, my koupili Beko, když nám v novém domě po roce odešla Whirlpool, asi se jí tam nelíbilo, předtím sloužila 8 let. Po stavbě jsme museli šetřit. Vzali jsme tedy Beko, nejlevnější typ. Po roce šla pryč, nádobí špatně myla i sušila. Teď máme devátým rokem AEG, jsem spokojená. Sušení už má trošku horší, ale pořád lepší než tehdy Beko. Jednou musel manžel vyměnit nějaké těsnění za pár korun, jednou jsme měnili horní rameno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit