Benátsko s dětmi

4749
26.8.20 08:22

Benátsko s detmi

Ahoj,

Chystáme se do Benátská, ubytování budeme asi v malém městečku Caorle, máte někdo tipy na výlet s dětmi i bez.
V plánu je určitě podívat se do Bibione, samotných Benátek, lunapark s dětmi, aquapark apod. Nějaký tip na nějaké malé krásné mestecko, budeme autem, tak můžeme popojet..tip na restaurace, cokoliv, dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
26.8.20 08:39

No na Bibione není úplně co na výletování - prostě nemalebná pláž zabarikádovaná levnejma resortama.

Jestli hledáte nějaké italské městečko, tak Vicenzu, Padovu a nebo Veronu. A do Benátek, zejména když nejsou přecpané turisty, jeďte vícekrát - i na ostrovy.

https://www.radynacestu.cz/…tske-laguny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5619
26.8.20 19:28

Benátsko je znovu oblastí zasaženou koronavirem, moc nechápu tu potřebu jet zrovna tam. A ještě s dětmi. Asi levné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
30.8.20 07:36
@Veveří píše:
Benátsko je znovu oblastí zasaženou koronavirem, moc nechápu tu potřebu jet zrovna tam. A ještě s dětmi. Asi levné :roll:

Ale prosimtě, kdo korona není, žiju v Rakousku a je tu mnohem víc případů, hned v St. Wolfgangu, což je 25 min od nás bylo 70 případů, dělám pro Teď Bull, jsou tu lidé z celého světa, všichni cestuji, všude, nevím proč bych nejela, nedávno se vrátil můj šéf z Lago di Gardou, tady nikdy hysterii z koróny netrpí jak v Česku, jen všichni chápou, že se mají dodržovat určitá opatření, Rakousko žádné čarování pro Itálii nemá, koronu můžeš chytit všude, navíc si o celé věci myslím svoje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5619
30.8.20 09:07
@astoret píše:
Ale prosimtě, kdo korona není, žiju v Rakousku a je tu mnohem víc případů, hned v St. Wolfgangu, což je 25 min od nás bylo 70 případů, dělám pro Teď Bull, jsou tu lidé z celého světa, všichni cestuji, všude, nevím proč bych nejela, nedávno se vrátil můj šéf z Lago di Gardou, tady nikdy hysterii z koróny netrpí jak v Česku, jen všichni chápou, že se mají dodržovat určitá opatření, Rakousko žádné čarování pro Itálii nemá, koronu můžeš chytit všude, navíc si o celé věci myslím svoje :roll:

Celá korona je jenom „kampaň“, že jo :roll: :zed: Já jenom nechápu, že někteří lidi by se asi po…, kdyby jeden rok seděli doma na zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
30.8.20 11:40

Já bych jela, kam dnes jet, co ti zaručí naprosté bezpečí?? Já jedu o víkend za rodinou do Prahy, za mě je celá Praha horší než nějaké malé vesnice v Itálii i celé Benátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
30.8.20 16:02
@Veveří píše:
Celá korona je jenom „kampaň“, že jo :roll: :zed: Já jenom nechápu, že někteří lidi by se asi po…, kdyby jeden rok seděli doma na zadku.

Neříkám kampaň, ale myslela m si své, za poslední 2 m jsem v rámci práce byla Itálii 2×, 3× v Praze, 1× v Mnichově, takže nevidím problém jet s rodinou, navíc jsme naplánovali trasu mimo turistické lokality a hodláme projet Parco regionálně Veneto a menší mestecka, v Caorle se nakonec jen stavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí