Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
Chystáme se do Benátská, ubytování budeme asi v malém městečku Caorle, máte někdo tipy na výlet s dětmi i bez.
V plánu je určitě podívat se do Bibione, samotných Benátek, lunapark s dětmi, aquapark apod. Nějaký tip na nějaké malé krásné mestecko, budeme autem, tak můžeme popojet..tip na restaurace, cokoliv, dik
No na Bibione není úplně co na výletování - prostě nemalebná pláž zabarikádovaná levnejma resortama.
Jestli hledáte nějaké italské městečko, tak Vicenzu, Padovu a nebo Veronu. A do Benátek, zejména když nejsou přecpané turisty, jeďte vícekrát - i na ostrovy.
Benátsko je znovu oblastí zasaženou koronavirem, moc nechápu tu potřebu jet zrovna tam. A ještě s dětmi. Asi levné ![]()
@Veveří píše:
Benátsko je znovu oblastí zasaženou koronavirem, moc nechápu tu potřebu jet zrovna tam. A ještě s dětmi. Asi levné
Ale prosimtě, kdo korona není, žiju v Rakousku a je tu mnohem víc případů, hned v St. Wolfgangu, což je 25 min od nás bylo 70 případů, dělám pro Teď Bull, jsou tu lidé z celého světa, všichni cestuji, všude, nevím proč bych nejela, nedávno se vrátil můj šéf z Lago di Gardou, tady nikdy hysterii z koróny netrpí jak v Česku, jen všichni chápou, že se mají dodržovat určitá opatření, Rakousko žádné čarování pro Itálii nemá, koronu můžeš chytit všude, navíc si o celé věci myslím svoje ![]()
@astoret píše:
Ale prosimtě, kdo korona není, žiju v Rakousku a je tu mnohem víc případů, hned v St. Wolfgangu, což je 25 min od nás bylo 70 případů, dělám pro Teď Bull, jsou tu lidé z celého světa, všichni cestuji, všude, nevím proč bych nejela, nedávno se vrátil můj šéf z Lago di Gardou, tady nikdy hysterii z koróny netrpí jak v Česku, jen všichni chápou, že se mají dodržovat určitá opatření, Rakousko žádné čarování pro Itálii nemá, koronu můžeš chytit všude, navíc si o celé věci myslím svoje
Celá korona je jenom „kampaň“, že jo
Já jenom nechápu, že někteří lidi by se asi po…, kdyby jeden rok seděli doma na zadku.
Já bych jela, kam dnes jet, co ti zaručí naprosté bezpečí?? Já jedu o víkend za rodinou do Prahy, za mě je celá Praha horší než nějaké malé vesnice v Itálii i celé Benátky.
@Veveří píše:
Celá korona je jenom „kampaň“, že jo![]()
Já jenom nechápu, že někteří lidi by se asi po…, kdyby jeden rok seděli doma na zadku.
Neříkám kampaň, ale myslela m si své, za poslední 2 m jsem v rámci práce byla Itálii 2×, 3× v Praze, 1× v Mnichově, takže nevidím problém jet s rodinou, navíc jsme naplánovali trasu mimo turistické lokality a hodláme projet Parco regionálně Veneto a menší mestecka, v Caorle se nakonec jen stavíme.