Bezkouřový gril na balkon?

22
15.7.24 23:36

Bezkouřový gril na balkon?

Ahoj, chtěla bych obnovit tuto debatu, která se zde už jednou objevila několik let zpátky :) Přítel si přeje k svátku gril, ale bydlíme v paneláku, takže jediná možnost je pouze balkon, naneštěstí bydlíme ještě v první patře, takže opravdu nechceme kouřem otravovat sousedy. Máte po několika letech nějaký vyzkoušený bezkouřový gril vhodný na balkon za přijatelnou cenu? :) Má smysl to kupovat? Je maso chuťově dobré jako z grilu? Občas jsem četla i špatne recenze, tak mam strach, aby se to vyplatilo a nebyly to jen vyhozené peníze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
15.7.24 23:41

Sestra dokud bydleli v bytě, tak měli kontaktní gril. Už mají taky venkovní. A stále si hýčká i ten kontaktní. On ten venkovní se vždy nechce vytahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
16.7.24 00:24
@Kelsey píše: Více

Z bezkontaktniho jde taky kour.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
16.7.24 06:28

Po letech zkouseni ruznych grilu jsme zustali u elektrickeho, plotenkoveho, ktery se da uplne otevrit na dve casti a „klasicky grilovat“. Plus to pouzivame i na zapekani jinych veci. Rychlejsi a cistejsi nez plynovy nebo na uhli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11791
16.7.24 06:48

Máme elektrický gril, abychom nekouřili sousedům do baráku (na chalupě; dým jde pravidelně k sousedům kvůli pozici pozemku), ale kouř a vůně z masa z grilu jde někdy hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
16.7.24 07:11

A vy mate na balkon privedenou elektřinu? Já bych si koupila ten klasicky kontaktní elektricky, grilovala v kuchyni a snedla si to na tom balkoně🤷‍♀️ pak ti nemůže nikdo nic. Bohužel kouř z vypekajici se stavy muže vycházet i toho kontaktního a teda představa kouře v paneláku muže dost lidi vyděsit, není to úplně prijemne. Hlavně když někdo už požár v paneláku zažil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
16.7.24 08:09

Máme bezkouřový grill z Lidlu, je vcelku dobrý, ale maso neudělá dobře, i když zloušeli jsme to jen jednou(poprvé) pak už jsme to neřešili. Klobasy nebo zeleninu je fajn. Kouří chvilku jen pri rozhoření pak už ne. Máme ho tedy pod stan v paneláku se mi to zkoušet nechtělo. Teď napisledy jsem vzala pod stan i kontaktní grill a ten bezkouřový už brát nebudeme 8). Takže za mě vylašli se na bezkouřový a radši pořiďte pořádný kontaktní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26869
16.7.24 08:27

To budou mít vaši sousedi radost. Budou si chtít vyvětrat a místo toho si natáhnou vaše kulinářské pachy. :nevim:

Jinak je velký výběr elektrických grilů. Jsou skladné a nezaberou moc místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí