Bezkouřový gril na balkon?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bezkouřový gril na balkon?
Ahoj, chtěla bych obnovit tuto debatu, která se zde už jednou objevila několik let zpátky
Přítel si přeje k svátku gril, ale bydlíme v paneláku, takže jediná možnost je pouze balkon, naneštěstí bydlíme ještě v první patře, takže opravdu nechceme kouřem otravovat sousedy. Máte po několika letech nějaký vyzkoušený bezkouřový gril vhodný na balkon za přijatelnou cenu?
Má smysl to kupovat? Je maso chuťově dobré jako z grilu? Občas jsem četla i špatne recenze, tak mam strach, aby se to vyplatilo a nebyly to jen vyhozené peníze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Sestra dokud bydleli v bytě, tak měli kontaktní gril. Už mají taky venkovní. A stále si hýčká i ten kontaktní. On ten venkovní se vždy nechce vytahovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po letech zkouseni ruznych grilu jsme zustali u elektrickeho, plotenkoveho, ktery se da uplne otevrit na dve casti a „klasicky grilovat“. Plus to pouzivame i na zapekani jinych veci. Rychlejsi a cistejsi nez plynovy nebo na uhli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme elektrický gril, abychom nekouřili sousedům do baráku (na chalupě; dým jde pravidelně k sousedům kvůli pozici pozemku), ale kouř a vůně z masa z grilu jde někdy hodně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A vy mate na balkon privedenou elektřinu? Já bych si koupila ten klasicky kontaktní elektricky, grilovala v kuchyni a snedla si to na tom balkoně🤷♀️ pak ti nemůže nikdo nic. Bohužel kouř z vypekajici se stavy muže vycházet i toho kontaktního a teda představa kouře v paneláku muže dost lidi vyděsit, není to úplně prijemne. Hlavně když někdo už požár v paneláku zažil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme bezkouřový grill z Lidlu, je vcelku dobrý, ale maso neudělá dobře, i když zloušeli jsme to jen jednou(poprvé) pak už jsme to neřešili. Klobasy nebo zeleninu je fajn. Kouří chvilku jen pri rozhoření pak už ne. Máme ho tedy pod stan v paneláku se mi to zkoušet nechtělo. Teď napisledy jsem vzala pod stan i kontaktní grill a ten bezkouřový už brát nebudeme
. Takže za mě vylašli se na bezkouřový a radši pořiďte pořádný kontaktní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To budou mít vaši sousedi radost. Budou si chtít vyvětrat a místo toho si natáhnou vaše kulinářské pachy. ![]()
Jinak je velký výběr elektrických grilů. Jsou skladné a nezaberou moc místa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit