Bílé šaty pro družičku, kde sehnat?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
597
7.9.13 20:58

Bile šaty pro družičku

Ahojky, vím, že to patří do bazarku,

ale v bazarku nic není, hledám po internetu.. ale nenarazila jsem zatim na nic co by se mi libilo.

Shanim šaty na družičku, nevěsta si přeje aby byly v bilem, ale jenom v bilem. Takže potřebuji bile šaty.

Dcera ma 16 měsíců.

Nevíte někdo o něčem??

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2398
7.9.13 21:02

Zkoušela jsi na mimibazaru? Já tam taky hledala, ale větší, ve vel. 128.

Ale není to na popud nevěsty, ale z mé vlastní vůle. šaty na družičku jsou drahé, kdybych na to neměla peníze, určitě bych za ně 500kč nedávala jen proto, že to chce nevěsta :nevim: (pokud by je neplatila ona).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
7.9.13 21:17
@danik píše:
Zkoušela jsi na mimibazaru? Já tam taky hledala, ale větší, ve vel. 128.Ale není to na popud nevěsty, ale z mé vlastní vůle. šaty na družičku jsou drahé, kdybych na to neměla peníze, určitě bych za ně 500kč nedávala jen proto, že to chce nevěsta :nevim: (pokud by je neplatila ona).

Jsou drahé.. a většinou je to všechno na objednávku.. a dozvěděla jsem se to měsíc před svatbou.. :( je to její přáni. :-))
pokud nebudou tak nebudou.. ale doufam, že se někdo ozve..

jinak mimibazar, aukro, bazos, sbazar.. to už jsem všechno sjela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
7.9.13 21:24

A co zkusit zajít do půjčovny svatebních šatů? Většinou mají i pro takto malé slečny cca za 200,– půjčovné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
7.9.13 21:33

@mamartina já původně chtěla dceři taky půjčit, ale u nás je právě půjčovné 500 - za ty peníze ty šaty raději koupím a pak prodám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
7.9.13 21:36

Podle toho jak velkou máš holčičku, např. http://www.beremese.cz/…enkasilonky/ , tyhle jsou sice ivory ale taky hezké - http://www.beremese.cz/…y-champagne/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
7.9.13 21:37

Poslala jsem ti SZ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
7.9.13 21:50
@danik píše:
@mamartina já původně chtěla dceři taky půjčit, ale u nás je právě půjčovné 500 - za ty peníze ty šaty raději koupím a pak prodám.

Já taky nakonec koupila za pětikilo v HM ale to proto že jsem nevěděla že tam kde jsem si půjčovala šaty je měli za dvě stovky. Asi záleží jak který salón, asi si to chce oběhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
7.9.13 21:51

Já bych mrkla na Fler :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
7.9.13 22:02

@mamartina možná na ty menší holčičky jsou šatičky levnější, já se ptala přímo na tu naši.

U nás je jen jeden svat. salon. Jiný je ve 20km vzdáleném městě, to bych zas projela peníze, strávila bych tím dost času navíc.

Sranda je, že pro holku šaty mám, ale já sama na sebe (jsem svědek), nemám nic. Svatba je za 2týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
7.9.13 22:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
7.9.13 22:46
@Helll píše:
Ahojky, vím, že to patří do bazarku,

ale v bazarku nic není, hledám po internetu.. ale nenarazila jsem zatim na nic co by se mi libilo.

Shanim šaty na družičku, nevěsta si přeje aby byly v bilem, ale jenom v bilem. Takže potřebuji bile šaty.

Dcera ma 16 měsíců.

Nevíte někdo o něčem??

Díky moc

já mám ;) klidně bych je prodala už nás žádná svatba nečeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.9.13 04:11

Ja kupovala pres beremese…pro 2 druzicky, cca dvoulete, ani jedny nestaly vic nez 200 tusim…ale to uz je par let ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat