Je to biochemické těhotenství?

Anonymní
23.11.25 10:39

Biochemické ?

Ahoj,
mám 6-7 dní zpoždění, první duch byl 12dpo. Zdá se mi ale, že čárky už nesílí. Asi biochemické, že? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28
23.11.25 13:29

Ahoj,
měla jsem podobné testy, trvalo to asi týden, během kterého maličko zesílil jako tobě, ale bylo to jen biochemické. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.25 13:31

@Kamila753 tak nějak s tím už počítám :cry:

• Citovat
  • Upravit
28
23.11.25 14:01

Říkala jsem si, že pořád lepší takhle na začátku než v jakékoliv pokročilejší fázi. Ale vím, že je to na hlavu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
23.11.25 14:03

Tady jsou mé testy DPO do cca 19 DPO byla čárka celkem slabší.
Testuj dál…ono s s tím nic nenadělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.25 14:43

@LunaP takze taky ti na chvilku zeslábla.. No, už se smiřuji s tím, že nic :cry: já jsem teď 20dpo, ale uhnízdění muselo být později.. První duch byl 11-12dpo. Našla jsem i testy z předchoziho těhotenství, tam to taky stagnovalo, ale nesláblo 😞 uvidíme, co zítra.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.25 14:43

@Kamila753 to si říkám taky, ale mela jsem ted biochemka 3× po sobě, ale MS přišla normalne. Je to uz divne :cry:

• Citovat
  • Upravit
28
23.11.25 15:36

Aha, rozumím, to je zvláštní. Já měla jen jedno biochemické, jinak nic, snažíme se teprve krátce o první. To ti moc neporadím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
23.11.25 16:23
@Anonymní píše: Více

Jo dělala jsem za 3 dny po prvním testu a čárka byla slabší…měla jsem z toho hrůzu.

Pak zas za ty 4 dny už ok. My byli po IVF tak jsem věděla kdy je den 0 (jakoby den ovulace).
Jenže s tím v této ranné fázi se nedá stejně dělat nic. Leda bys měla užívat nějaké léky ( progesteron/ ředění krve) tak se hlásí pozitivní test.
A na klinice chtěli abych dělala test až 14 dní po transferu ( takže 21DPO).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.25 16:45

@LunaP nic s tím dělat ani nechci.. Nejsem příznivcem udržování. Jen víš jak.. :cry:

• Citovat
  • Upravit
Liskulaska
23.11.25 16:50

Ohledne toho progesteronu, mela jsem biochemko i pres progesteron, ono zdrave tehu by se melo udrzet i bez leku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2002
23.11.25 17:36
@Anonymní píše: Více

Já to chápu, člověk je v " naději" a pak zas nic. My zazili zklamání 3× dvakrát bohužel až v půlce těhotenství :(

Nicméně pokud by bylo vícekrát tak už asi nějaké vyšetření? Nebo věří vůbec doktoři tomu biochemické mu? To by musela být pozitivní asi krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.25 18:25

@LunaP to je hrozne 🥺 to mě moc mrzí. A jaka byla příčina, muzu se zeptat? Přišli vám na něco?
Moje doktorka nenabírá HCG, objednává rovnou 2-3 tydny po terminu ms. Předchozí biochemka jsem s ni řešila a nezájem. Sama o sobě jsem doplnila tento měsíc jod, železo a nějaké vitaminy a najednou // a zpožděná ms. Vysadila jsem je a toto..
Ale čárka se cely den drží pořád stejná. Rikam si, ze kdyby to bylo biochemko, tak nejspis slábne i během dne? 😞

• Citovat
  • Upravit
Liskulaska
23.11.25 18:29

Na HCG se muzes objednat ty sama, pokud chces :) ja jsem u biochemka mela jeden den carku a druhy den uz bilo a pote prisla MS.
Ale pozor, pri potratu jsem mela pozitivni test az do MS :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.25 19:34

@Liskulaska to jsem mela takto minule mesice. Tentokrat to evidentne trva dele..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex