Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem 🙋🏼
Ani nevím jak začít… Potřebuji poradit určitě si někdo z vás prošel tím samým co momentálně prožívám já 😔 Mám dnes 13 dní zpoždění menstruace nějak jsme to s přítelem neřešili do doby než jsem udělala TT jenom tak bez nějakých iluzi že bych byla nebo mohla být těhotná
Tak k věci dne 3.6.25 jsem dělala kolem 16:00 hodiny TT vyšel slabě pozitivní na oko viditelný duch bez hledání prostě slabá čárka druhý den 4.6.ráno dělaný znovu také viditelná čárka tento den dělaný znovu, ale digitální clearblue kolem přibližně 17:30-18:00 také pozitivně s výsledkem 1-2 těhotná samozřejmě po 6 letech snažení a před třemi měsíci IUI inseminaci neskutečná radost a pláč štěstí 🍀.. které se otočilo v nejistotě a strachu… V sobotu 7.6 pro kontrolu zda čárka sílí dělaný TT ráno tak nějak o chlup výraznější narůžovělá druhá čárka o5 na večer dělaný clearblue s výsledkem ( - ) strach panika dnes 9.6 jsem volala paní doktorce se strachem ze se něco děje tak mě zavolala přijela jsem udělala ultrazvuk na kterém nic vidět nebylo akorát vysoká sliznice.. sama paní doktorka říkala že to vypadá na těhotenství ale že zatím není nic vidět a že udělá ještě HCG a že i když tam bude 1500 tak na ultrazvuku stále ještě nic vidět nebude ale že děloha ví že je těhotná 🤔 🤔 že je na to připravena.. tak jsem si v půl 4 odpoledne volala na výsledky ale bohužel negativní… Hodnota HCG méně než 2 🤷 opravdu mi to hlava nebere… nerozumím tomu takhle jsem to řekla i paní doktorce do telefonu že teda nechápu proč mi ukázali Testy když HCG v krvi není ptala se Jak probíhala návštěva v pronatalu na oplodnění jaké prášky mi dávali na srovnání cyklu atd že to může být také tím brala jsem letrozol a ultrogestan ani jedny léky nemají nic aby mi to po 3 měsících udělalo tyto Testy.. tak jsem jí to řekla a dodala že tomu stále nerozumím.. že to prostě nechápu paní doktorka mi odpověděla já také nevím, nevím co na to říct.. 🤷 tak sakra co se stalo co se děje pořadí mi aspoň tady někdo má stím někdo zkušenosti??? Ve čtvrtek jdu opět na kontrolu a odběr HCG.. moc se omlouvám za tak dlouhý sloháč ale já musela 🥺 😏
Mohlo proběhnout biochemické, měla jsem je za poslední půlrok asi dvakrát, nejdřív týden zpoždění a pozitivní TT, pak přišla klasicky MS a test negativní. asi po třech měsících znovu zpoždění - jen asi 3 dny, testy pozitivní dva dny, a třetí den test negativní a za dva dny přišla MS.
Podle toho co jsem četla si také myslím
ale Ms stále nedorazila… Vůbec nevím co si myslet.. ve čtvrtek jdu znova na HCG ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.