Biokrb, dává teplo?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17013
6.9.17 20:44

Biokrb, dává teplo?

Máte někdo biokrb? Dá se použít na občasné přitopení do místnosti? Pár dnů nazpět jsem tu zahlédla, že s ním někdo přitápí, tak máte někdo? A jaký? Děkuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4535
6.9.17 20:50

@araw mame, teplo od nej jde, ale topit biolihem teda není nejlevnější :lol: :lol: my pouštíme jen jako dekoraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
6.9.17 20:56
@Mallorka píše:
@araw mame, teplo od nej jde, ale topit biolihem teda není nejlevnější :lol: :lol: my pouštíme jen jako dekoraci

a jak dlouho vydrží hořet náplň v tomto krbu? jako na topení to nechci, ale když jsou chladnější večery, tak jen zavlažit, zapínat topení do celého domu mi přijde zbytečné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
6.9.17 20:59

@araw 2dcl max půl hodiny ani ne :mrgreen: :mrgreen: litr v hauspezi stojí stovku, tak si to spocitej. :mrgreen: :mrgreen: ale jako dekorace je to krásný ne? Možná ve velkým balení se to dá sehnat levneji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
6.9.17 21:12

My s ním večer přítápíme v ložnici. Letos tedy ještě nebylo třeba.
Náplně kupujeme v Makru, ale ne originál biolíh, ten je skutečně drahý, ale něco jiného. Možná kecám, ale je to nějaký gel, v černých kýblích, původně určený pro fondue nebo něco podobného. Jsou to 10 litrové kýble. 2 kuchyňské naběračky nám stačí na večer. Podle potřeby nám hoří vedle sebe až 3 kelímky s gelem.

Většinu baráku vytápíme klasickým krbem, ale do ložnice už to teplo nedojde, tak tam máme ten lihový krb. Tak hodinu před tím než jdu spát zatopím, když usínám tak ještě hoří a když usnu, tak je mi jedno, jak chladno v té místnosti je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
6.9.17 22:28

Mame, zrovna dnes jsem to zapalila. Litr biolihu stoji 70kc na netu nic jiného tam neliju bojim se. Teplo to asi trosku dela. Ale na pritapeno to opravdu neni je to drahe. Ale jako romatika nebo pro návštěvy super :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
6.9.17 22:33

My ho meli ve stolnim provedeni se dvemi skli na bocich. Kupovali jsme biolih na internetu to co bylo nejlevnejsi. A davalo nam to jednu az dve kilovaty do vzduchu coz je velice prijemne kdyz si vezmes ze kotel dava cca osm kilovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
6.9.17 23:13

My ho prodali. Ze by nejak vytapel jsem nezaznamenala a hlavne nam tim spalenym biolihem smrdel cely byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
7.9.17 09:47

@xkoup21 to právě musíš kupovat kvalitní drahy biolih, aby to nesmrdelo a ten se pak prodrazi. Na vytápění to není spíš na dekoraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
5.11.17 19:17

@Majka636 2dcl tak půl hodiny. Litr stojí kolem 100,–kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie