Biotop Radotín
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Biotop Radotín
Ahoj, byli jste už na novém koupališti v Radotíně? Jaké to tam je pro děti a dá se tam být někde ve stínu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj..já jsem tam byla
jo a mě se tam líbí…no stínek nic moc..,jde vidět, že tam vysázeli stromky, ale ty budou stínit až za pár let
ale lidi měli slunečníky. Když jsem se jedné paní zeptala, kde se půjčují, tak říkala, že ráno je dávali u vstupu..nno někteří měli i 3
, ale zas pro děti si myslím, že fajn..nám se tam líbilo ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tarfinka podle fotky, co mají na stránkách to právě na stín moc nevypadá
a ještě co občerstvení, dá se tam koupit něco rozumného k jídlu i pro děti? díky za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ewig no jidlo bych si vzals sebou…je tam ta klasika: parek v rohliku, kukurice a jeste myslim neco grilovaneho…jinak nanuky vsech druhu
Jde videt, ze to je prvni rok…jeden stanek..ale za podivani to tam urcite stoji. ![]()
- Citovat
- Upravit
Stín tam je pouze dopoledne, pak už ne. Je lepší mit vlastni slunecnik. Jinak když je vedro a naval, tak při urcite kapacite už nepouští nove lidi. Stalo se to třeba tuto sobotu po poledni. Jídlo je klasicke koupalistove. Maji tam i prolizacky a skluzavky s piskovistem. V bazénu je vyčleněna jedna melci část pro děti a maji tam skluzavku do vody. Toalety jsou zatím provizorní. Celkove se nám tam líbilo. Ještě to má drobné mouchy, ale to nevadí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme v týdnu a už dopol., takže nám půjčili slunečník a nebylo tolik lidí. Odpo když jsme odcházeli (asi 16 h) tam byla fronta na vstup, zatím to nemají moc vychytané. Výstup si musíte též odkliknout lístky, to je také na houby, ale pán tam s tím pomáhal. Jinak stánek s jídlem 1, ale šlo to fakt rychle. I když při více lidech to asi bude déle. Výborné grilované maso - takové jsem fakt ještě nikde nejedla - i lidé, co seděli u stolku s námi si to pochvalovali.
Naše děti se oblizovaly. My měli kuřecí, ale mám pocit, že měli i krkovici. Jinak prostředí i řešení koupaliště se mi líbilo. Když se ještě vezme minimální cena, dávám
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
nevíte, zda tam mají nějaké minimální věkové omezení (na stránkách jsem nic nenašla, ale vím, že některá klasická koupaliště mívají třeba do dvou let a tak). Nebo jaké nejmenší děti jste tam viděly?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My am byli s cerstve dvouletakem, ale nikdo nekontroloval, jak je stary…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim, planujeme tam jit v sobotu
Mam 12mesicni dcerku, myslite, ze ji muzu vycachtat nebo radsi ne? Chodime jen do detskeho bazenu se slanou vodou, a klasicke koupaliste se mi ekluje, tak doufam, ze tohle „bio“ bude dobry
¨Slunecnik bereme svuj pro malou.
Jinak za malou se vstup neplati, ze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 hele nedělej si moc naděje. vypadá to jako klasický rybník, akorát je to trochu lépe čištěné. nečekej průzračně modrou vodu jako v bazénu. jinak s koupáním uvidíš podle situace. myslím, že to ještě bude poměrně studené…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme dnes a voda byla na muj vkus docela tepla, prislo mi, ze loni v lete byla mnohem studenejsi. Velka spokojenost. Petimsicni mimino jsem ponorila po kotnicky:-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, byl jste teď někdo? Jak je to tam s těmi slunečníky? Chystáme se i s půlročním miminkem, sami žádný slunečník nemáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je jich omezený počet - musí se přijít brzo… (otevírali v 10 a v půl 11 už byly rozebraný) Jinak je tam i pár obrovských na stálo a tam se dalo „ulovit“ nějaký ten stín i později
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to přišlo už před týdnem krapet do zelena. ty kytky mi přišlo, že pořádně ještě nenarostly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.