Bižu náramky

68
10.12.11 16:09

bizu náramky

Ahojky, snad to tu už není, našla jsem odkazy jen na bižuterii. Nemáte prosím někdo pro holčičky bizu náramky? Dcera si je přeje - samozřejmě je zná z reklamy :x Na obalu píšou že je to od 6 let, tak bych se chtěla zeptat, kdo je máte, jestli nejsou moc velké, aby 4leté nepadaly z ruky? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Míšahol
11.12.11 09:23

bizu zvířátka

Dobrý den, koukněte na mimibazar, do vyhledávače zadejte bizu. Nebo si dovyhledavače na Gogle zadejte bizu zvířátka.

• Citovat
  • Upravit
68
11.12.11 10:35

Míšo díky, já vím kde to sehnat, ale všude to je zabalené, takže nepoznám jak je náramek dlouhý, takže jestli je vhodný i pro 4 letou holčičku aby jí nepadal, když na obalu píší od 6 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
12.12.11 12:59

Ahoj,tak schválně jsem ho měřila má 16 cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
12.12.11 13:21

Je, díky, už jsem nečekala že se někdo ozve:-) a koupila je. Tak jsem teda zvědavá až malý změřím ručku, kolik má :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
12.12.11 14:05

Dá se z nich postivit i zvířátko,tak kdyby jí to bylo velké bude mít aspon hračku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
13.12.11 15:04

Já vím, to všechno v reklamě říkají :D A měřila jsem tu ručku tak myslím že to bude ok, to jsem ráda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
22.10.12 10:03

Jen dotázek jaké jsou ty náramky? Stojí to vůbec za ty peníze? Není to další „kravina“?? A jakou sadu jste koupili? Mě se líbí toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Holčičky je taky chtějí, ale stále váhám :-) Díky za názor Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815