Foto: Jedná se o poštípání od blech?

Anonymní
4.11.25 18:02

Blechy ????

Ahoj, kocour nám přinesl blechy i přes obojek… Dcerka je postipana a vypadá to asi na blechu že? Menší je taky postipana ale má občas někde pupínek, tak zase nevím zda to je od toho.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21794
4.11.25 18:04
@Anonymní píše: Více

Jj, vypadá to na blechy. Mně spávala toulavá kočka na sedadle jeepu a taky měla blechy, tak to znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37016
4.11.25 18:14

Jj naše štěně mělo taky a manžel měl stejný stipance, ale jen on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.25 18:18

@JancaS84 Já se picnu… Chvíli jsem se bála zda nemáme doma štěnice 8o ale trochu mě uklidnilo, že to je „jen“ blecha.

• Citovat
  • Upravit
640
4.11.25 18:48

Tady se připíchnu. Dcera mi takhle chodí po spaní u babičky (má kočku, která je venku a v noci spí v posteli). Ale tchýně nemá vůbec nic a nikdy, tak mi nikdo nevěřil, že to jsou blechy. Může to mít jenom holka? A tchýně jak je rok dlouhý nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.25 18:54

@Veronika9870 No jelikož je nás v domácnosti 5 a mají ten jen dvě mladší dcery, tak bych řekla že jo.. i jsem pročítala nějaké diskuse tady a taky tam píšou, že mají kousance jen nějací jedinci v domácnosti.

• Citovat
  • Upravit
37016
4.11.25 19:14
@Veronika9870 píše: Více

Jj jak sem psala výše. U nás je měl pes, předpokládám, že od ježka. Pořád nám chodí na zahradu a ona na ně pořád štěka a skáče kolem nic. Ani kocka to nechytla, já nic, ani tři děti a ty se s nimi mazlí nejvíc, jen chlap byl postipany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
4.11.25 20:35

@JancaS84 A pomohlo na to něco? Protože já tam dceru nechci pouštět spát než se to vyřeší - pokaždé mi pak 1-2 další noci nespí jak jí to svědí a vypadá to taky dost blbě ještě tak 10 dnů (hojí se vždy dlouho).
Jako že bych něco naplácala na dítě :) tchýně si nemyslí že kočka má blechy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.11.25 20:54
@Veronika9870 píše: Více

Myslím, že dítě něčim napatlat nejde :nevim:
A pokud si tchýně nepřipustí že to mohou být blechy, může se to řešit hodně dlouho. Ono i s přiznáním je zablešená domácnost na hodně dlouho.
Bylo by mi líto tam děti nepouštět na kdo ví jak dlouho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
4.11.25 21:00

@Ochluplepsi no to jo, jenže holka tam nechce, protože pak trpí :( má těch kousanců desítky, na tělíčku i obličeji. Strašně brečí, že nechce být zase pokousaná (je jí 5), tak jí nemám to srdce jí tam nutit jít… chtěla jsem řešit ale když se nepřipouští problém, nelze ho řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.11.25 21:06

V tom případě nenutit. Asi bych zkusila nabídnou třeba obojky proti blechám, někdy to bývá tak, že ty starší prostě jen nechtějí něco řešit, ale když přijdu s hotovou věcí, nebrání se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30382
5.11.25 06:16
@Anonymní píše: Více

Ahoj, u nás jsme poprvé byly postipane jen my s dcerou. Když je po letech přitáhla druhá fenka znova, tak já s manželem. Takže to možné je. Pomohl prášek brave to, pro kočky se jmenuje jinak a pořádný úklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25004
5.11.25 11:45

To jsou blechy psí, ty na člověka nejdou. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21794
5.11.25 11:55
@lucad77 píše: Více