Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mě dlouho bolely záda pod lopatkami až z toho byly žlučníkové kameny ![]()
Ahoj. Bloklá žebra NEMUSÍ nutně být spojena se špatným dýcháním. Každý jednotlivec reaguje jinak. Navíc každá blokáda je specifická. Moc se to všechno háže do jednoho pytle. A diagnózy dost váznou. Já sama trpěla dost drsnou blokádou a bolesti jsem měl krutý 24/7 (měla jsem derotované žebro a dost silně)- bohužel nikdo mi ani neřekl, co mi je a to jsem lítala všude možně. 5 let!!! Než jsem to vycvičila a zarovnala sama!!! Nejhorší je, že po dvou letech mi hlavice žebra vyskočila znovu a už trpim rok. Zatim mi nic nepomohlo. Je to šílený a mám z toho trauma. Už jsi našla cestu, jak z toho?
Ahoj. Už delší dobu mě bolí záda v místě lopatek, a dnes se přidala i bolest na hrudi. Vím, že při blokádě hrudní páteře nebo žeber jsou problémy i s dýcháním… to já ale nemám. Je možné, že to muže být blokáda bez problému s dýcháním? Nebo je to psané pravidlo, že při blokádě problém s dýcháním je? Nebo pokud by to mohlo být něco jiného, budu ráda za rady. Na rehabilitace jsem objednána až na 23.11 s elektroléčbou, cvičením a masáží. Zatím chodím jen na vodoléčbu která nezabírá
Ps. Bolest jde až do ramen