Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, píšu anonymně bo mi je to trapné v lednu tohoto roku jsme objevili u syna v postýlce štěnice vůbec nevím jak se k nám dostali jsme čistotníIhned po zjištění jsme volali ddd firmu která nám vyplynovala byt a na podruhé udělala ještě postřik postýlku a postel jsme museli vyhodit na doporučení deratizátora…,myslela jsem že máme od těch sviněk navždy pokoj ale kdepak jsou tomu asi 3měsíce co nás opět něco štípe samozřejmě zase štěnice…nevím jak je to možné když nám plynovali celý byt jakto že přežily? Na zítra mám objednaný další ddd firmu ale tentokrát jen postřiky plyn už nechci budou celkem 3,zaplatíme dohromady 5400kč, tak doufám že tentokrát už se jich zbavíme jinak mě klepne
je to nějaký nesmradlavý postřik u kterého můžu být přítomna a není škodlivý pro lidi ani děti…je to možné aby ty svině takhle přežívaly? Už jsem z toho na prášky…
Třeba lezou od sousedů?
Jste v bytě? jestli jo, tak se potřeba deratizovat celý barák, hnízdo může být kdekoli…
Chtělo by to vystříkat celej barák, ale to je asi nereálný. Můžou být od sousedů.
Štěnice jsou bohužel mrchy odolný. Ono stačí jet někam do Tuniska a už si je vezeš v kufru domů. Nakonec, ani ne do Tuniska, i do Řecka, Německa, on stačí blbej hotel v Horní Polní…
Já je měla doma jednou a stačilo. Přitáhla jsem si je od kamaráda. Zavolala jsem DDD, postřik byl dvakrát a od tý doby klid. Záleží na firmě, jakej typ postřiku používá atd. Taky nám doporučil vyprat povlečení a peřiny na 60 stupňů, aby se zničily i vajíčka a larvy. Jinak není za co se stydět, štěnice nejsou ze špíny, těm je to uplně jedno, to je neskutečně odolnej ksindl. Nemohlo vám to tam nalízt třeba od sousedů? Často si to taky lidi přitáhnou třeba odněkud z hotelu.
@meduzza No nevím co si o tom myslet
budem kupovat silikon a zadělávat stoupačky
@Anonymní píše:
@meduzza No nevím co si o tom mysletbudem kupovat silikon a zadělávat stoupačky
Ony mohou být v zásuvkách, ve škvírách pod podlahou… kdekoli. Jestli je to byt v domě s více byty, je třeba deratizovat všechny byty.
@Anonymní píše:
@blecha72 Bydlíme v domě ne paneláku ale 4 patrovém domě
Jak píšu výše.
Jinak to chce opravdu vystříkat celej byt, nám to stříkali dokonce i po stropě. Jsou malý a placatý a můžou zalízt kamkoliv.
@blecha72 Jo jenže někteří lidi vás ani nepustěj do bytu prostě tak to je
@Ženetka A museli jste opouštět byt? Já nemusím nesmrdí a není škodlivý pro lidi a schne stejně dlouho jako voda…nemusím nic vyklízet jen jsem důkladně uklidila, prah utřela…při tom plynování jsme museli pryč na 24hod a všechno vyklidit pak jsem vše půl roku prala a všechno zbytečně ![]()
@Anonymní píše:
@blecha72 Jo jenže někteří lidi vás ani nepustěj do bytu prostě tak to je
Tohle bylo přesně u kamaráda v baráku, od kterýho jsem si je přitáhla
Pak jim to tam lezlo od cizích furt dokola.
@Anonymní píše:
@Ženetka A museli jste opouštět byt? Já nemusím nesmrdí a není škodlivý pro lidi a schne stejně dlouho jako voda…nemusím nic vyklízet jen jsem důkladně uklidila, prah utřela…při tom plynování jsme museli pryč na 24hod a všechno vyklidit pak jsem vše půl roku prala a všechno zbytečně
To právě záleží, jakej používaj ten postřik. Já třeba musela na pár hodin pryč z bytu a pak vyvětrat. A taky jídlo jsem musela zabalit, nejlíp do lednice, aby se to tam nedostalo. Tohleto je určitě pohodlnější, že nikam nemusíte, snad vám to pomůže.
Ahoj maminky, píšu anonymně bo mi je to trapné v lednu tohoto roku jsme objevili u syna v postýlce štěnice vůbec nevím jak se k nám dostali jsme čistotní
Ihned po zjištění jsme volali ddd firmu která nám vyplynovala byt a na podruhé udělala ještě postřik postýlku a postel jsme museli vyhodit na doporučení deratizátora…,myslela jsem že máme od těch sviněk navždy pokoj ale kdepak jsou tomu asi 3měsíce co nás opět něco štípe samozřejmě zase štěnice…nevím jak je to možné když nám plynovali celý byt jakto že přežily? Na zítra mám objednaný další ddd firmu ale tentokrát jen postřiky plyn už nechci budou celkem 3,zaplatíme dohromady 5400kč, tak doufám že tentokrát už se jich zbavíme jinak mě klepne
je to nějaký nesmradlavý postřik u kterého můžu být přítomna a není škodlivý pro lidi ani děti…je to možné aby ty svině takhle přežívaly? Už jsem z toho na prášky…