Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@Ženetka A museli jste opouštět byt? Já nemusím nesmrdí a není škodlivý pro lidi a schne stejně dlouho jako voda…nemusím nic vyklízet jen jsem důkladně uklidila, prah utřela…při tom plynování jsme museli pryč na 24hod a všechno vyklidit pak jsem vše půl roku prala a všechno zbytečně
To právě záleží, jakej používaj ten postřik. Já třeba musela na pár hodin pryč z bytu a pak vyvětrat. A taky jídlo jsem musela zabalit, nejlíp do lednice, aby se to tam nedostalo. Tohleto je určitě pohodlnější, že nikam nemusíte, snad vám to pomůže.
Máte nějaké společenství vlastníků nebo něco podobného? Nahlaš to tam, deratizaci by měli zajistit a taky zajistit, aby lidi pustili deratizéry do bytů…jeden byt bys mohla deratizovat pořád dokola a stejně se ti tam budou vracet… u nás se dělalo 12 pater, dvakrát…
Prosim o zachovani anonymity. Meli jsme v dome problem se svaby. Podle DDD firmy je v pripade zahmyzeni bytu, tyka se i stenic, potreba osetrit vsechny byty v dome vcetne stoupacek.
@Anonymní píše:
@Ženetka Já doufám jinak mě klepne
To si dovedu představit, já z toho byla tenkrát na palici, že po mně v noci leze takovej cajk, nemohla jsem z toho pořádně spát ![]()
@Ženetka No to já nemůžu už delší dobu dneska ve 3ráno jsem se vzbudila a na pravé ruce 8 štípancu
ty vole jsem myslela že mě jebne
a 2 mě štipla jak jsem čuměla na telku ale vůbec jsem to necítila ![]()
@Anonymní píše:
@Ženetka No to já nemůžu už delší dobu dneska ve 3ráno jsem se vzbudila a na pravé ruce 8 štípancuty vole jsem myslela že mě jebne
a 2 mě štipla jak jsem čuměla na telku ale vůbec jsem to necítila
Já se zas jednou vzbudila, už bylo světlo a viděla jsem ji běžet po prostěradle, tak jsem ji hned zamordovala. No já snad četla na internetu, že při tom sání vylučujou nějakou látku kvůli který to člověk necejtí. Až potom to svědění, mně to vždycky i trochu nateklo a měla jsem kolem toho štípance takový kruhy jako při borelióze ![]()
@Ženetka JJ,přesně to svědění je hnus a oteklý to taky mám a dcera měla dokonce z toho modřinu
a taky si měla tolik štípancu najednou? A jak dlouho jsi je měla?
@Anonymní píše:
@Ženetka JJ,přesně to svědění je hnus a oteklý to taky mám a dcera měla dokonce z toho modřinua taky si měla tolik štípancu najednou? A jak dlouho jsi je měla?
No oni prej vždycky nasajou, pak kousek popolezou a sajou zas, takže pak máš několik štípanců blízko sebe. Každý ráno jsem měla nějaký nový. No jak dlouho, to už si nepamatuju, nějakou dobu svědily a pak to zmizelo, podobně jako třeba od komára. Jediná jejich „výhoda“ je, že prej nepřenášej žádnou nemoc, ale jinak je to teda ksindl ![]()
Zdravim zakladatelko. My sme si tim ted prosli taky akorat s tim rozdilem ze my se sem pristehovali a oni uz tu byli bylo to peklo postipana jsem byla jen ja. A tak jsme sli za panem majitelem ten zavolal deratizera. Ja musela dst veskere obleceni z celego bytu prat mininalne na 60 co neslo muselo se dat na 12 hodin do pytle do mrazaku. On prijel vsechno rozebral vystrikal cely byt ne jen jednu mistnost pak sel k sousedum a tam udelal to same jasne nam rikal ze stenice migruji to znamena ze se mohou pomoci stupacek dostat kamkoliv..stenice neznamenaji neporadek to je jen zazite od lidi, stenice si muzete pritahnout i z dovolene z luxusniho hotelu. Deratizace se musi po 6 tydnech opakovat kuli zarodkum neboli vajickum ktere se klubou 6 tydnu. Jinak stenice prezivaji bez potravy v pokojove teplote az 1 rok…cim nizssi teplota tim kratsi dobu vydrzi…jinak lozisko jsme nemeli uplne nejmensi ale i tak jsme nic vyhazovat nemuseli protoze to vazne staci vystrikat.
A jak uz tu bylo receno musi se deratizovat podle krizoveho pravidla to znamena byt pod tebou nad tebou a vedle tebe z obou stran jinak muzes toho deratizera volat porad..
@samanta2208 A jak dlouho jste ty štěnice měli? A proč všechny ddd firmy píši že jezdí diskrétně neoznačenými vozidly a obleky? A kde jste měli to ložisko? My ho právě ani deratizátor nemůžeme najít…
Stenice jsme meli asi mesic nez jsme zjistili ze to jsou stenice. Deratizacni firmy jezdi diskretne protoze je asi dalsi 2 miliony lidi jako ty kteri si mysli ze stenice jsou z neporadku tak proto jezdi neoznacenymi vozy z duvodu pomluv. lozisko jsme meli primo pod mou matraci na rostu. Dokonce jsme tam nasli i kapky stravene krve ktere po sobe nechavaji. Ano hned po prvnim postriku nas prestali kousat respektive jen me. Z nejakeho duvodu si stenice vybiraji spis zeny. Zatim neni prokazano proc. A ano videli jsme je zive i mrtve. Zive je dokonce nasel manzel postrikal je biolitem a protoze to nastrikal primo na ni tak chcipla ukazali jsme to deratizatorovi ten potvrdil stenice a byl u nas