Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím. Chci sex stejně jako přítel. On respektuje to že nechci aby se udělal do mě. Příteli je 18 a myslím že takových kluků dneska není aby nenutili přítelkyni do sexu. Já jsem ráda za něj, že mě respektuje. Taky mohl při přerušce se na mě vy**** a klidně se udělat do mě ale nikdy tohle neudělal protože ví že to prostě nechci a ano jsem dost mladá mám toho ještě hodně před sebou ale nemyslím si že je špatně se zeptat někoho dospělého který má víc zkušeností.
@Anonymní píše:
Prosím. Chci sex stejně jako přítel. On respektuje to že nechci aby se udělal do mě. Příteli je 18 a myslím že takových kluků dneska není aby nenutili přítelkyni do sexu. Já jsem ráda za něj, že mě respektuje. Taky mohl při přerušce se na mě vy**** a klidně se udělat do mě ale nikdy tohle neudělal protože ví že to prostě nechci a ano jsem dost mladá mám toho ještě hodně před sebou ale nemyslím si že je špatně se zeptat někoho dospělého který má víc zkušeností.
A řekla jsi mu někdy přesně důvod proč to nechceš? Bez naznačování, ale napřímo. Já si myslím, že kdyby věděl jaké špatné stavy to v tobě vyvolává, tak by dal pokoj. Předpokládám, že by mu to asi nestálo za to, kdyby věděl že pak máš úzkosti.
Proberte to a věřím, že to bude dobrý. ![]()
@holka_z_hor píše:
Twl, ty seš hotová. Taky jsem v 15ti nevěděla co je spermicid
A google pouzit umis
Hele, jestli decko umi soulozit, zalozit o tom diskusi, tak si snad neco najde. Vis, jak se rika, chytrymu napovez.
@Anonymní píše:
@holka_z_hor vy jste otěhotněla přes antikoncepci?
Ne, já ne.
@bobulka88 tak proč ji vůbec něco radíš, když může použít Google?
kalíš si do úst ![]()
@holka_z_hor píše:
@bobulka88 tak proč ji vůbec něco radíš, když může použít Google?kalíš si do úst
Jak jsi poradila a plodne prispela do diskuse ty? Ja ji poradila 2 dalsi antikoncepcni metody do kombinace, jen pesar a spermicid maji srovnatelnou ucinnost s HA. Ale chapu, ty ses prisla hadat, jako to predvadis v jinych diskusich, ale nic uzitecnyho jsi ji neporadila ![]()
Děláš dobře. Ty máš prášky, on má mít kondom. Teď by dítě extreme vadilo, když oba studujete. Holt je třeba to pár let vydržet, než budete chtít dítě. On za tebe na potrat nepůjde a ani rodit nebude.
@Parninas ano řekla jsem mu to on se mě vždy zeptá co chci a někdy si vezme automaticky kondom.
Z hnidopichu si nic nedělej, náhodou jsi zodpovědná a je dobře, že se do ničeho nenutis. My to měli taky tak, celý tři roky, pláštěnku prášky a ještě jsem ho včas vyndal. Víš jak, jistota je jistota. Nehledej problém, kde není. Problém by bylo mimino, takže se vůbec nestresuj a konej podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Jo a spermicid je takový vrah těch pašáků, co by do tebe frajer pustil-zabiji spermie.
@bobulka88 píše:
Jak jsi poradila a plodne prispela do diskuse ty? Ja ji poradila 2 dalsi antikoncepcni metody do kombinace, jen pesar a spermicid maji srovnatelnou ucinnost s HA. Ale chapu, ty ses prisla hadat, jako to predvadis v jinych diskusich, ale nic uzitecnyho jsi ji neporadila
Twl to je furt dokola
![]()
@Matt 02 píše:
@holka_z_hor Jinde jsme se neshodli, ale tady stopro souhlas
Se mi ulevilo
v sexu by se nikdo neměl nikam nutit. Taky jsem to měla antikoncepce, kondom anebo přerušovaná. Jistota je jistota.
@holka_z_hor píše:
Holka je náhodou zodpovědná a rozumná. Což se o kdejaká dospělé babě říct nedá.viz selhala antiko, jsem těhu
Na to aby selhala antikoncepce si musí přát mimíska. Pak obvykle selže tak v 90% případů. Pokud je navíc v pozici milenky, tak to selhání je někde mezi 95 - 100%.
Holka je náhodou zodpovědná a rozumná. Což se o kdejaká dospělé babě říct nedá.
viz selhala antiko, jsem těhu