Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mozna je pro tebe v 15 letech jeste na sex brzy. Je dobre dospet. ![]()
Pokud nechceš, tak nechceš. V sexu nikdy nedělej nic co nechceš, to je cesta do pekla.
Mě je víc než tobě a taky to nemusím. Prostě mám toho iracionálního červíčka v hlavě a neužiju si to a pak a jen jsem v zbytečném stresu. Pokud to tvůj partner nechce respektovat a obzvlášť v tvém věku, tak bych se nad vaším vztahem trochu zamyslela.
@cecetka píše:
Mozna je pro tebe v 15 letech jeste na sex brzy. Je dobre dospet.
Proč? Je hromada dospělých lidí, co to též nemusí. Nebo to je snad nějaká povinnost?
@Parninas píše:
Proč? Je hromada dospělých lidí, co to též nemusí. Nebo to je snad nějaká povinnost?
není ani povinnost v 15 souložit
@stinga píše:
není ani povinnost v 15 souložit
A to souvisí jak s tím co jsem psala?
@Anonymní píše:
@bobulka88 prosím a co to je?
Radsi si sednu na ruce a jen napisu, at pouzijes google. Dalsi moznost by byla pesar. A nebo kombinace vseho.
@Parninas píše:
A to souvisí jak s tím co jsem psala?
no to je spíš odpověď pro zakladatelku, není povinnost v 15 souložit, kór když jí to činí takové potíže a nervy
@stinga píše:
no to je spíš odpověď pro zakladatelku, není povinnost v 15 souložit, kór když jí to činí takové potíže a nervy
No a já zas píšu, že tohle není otázka věku. Na mě se někdo aktuálně domáhat s praktikou, která mi není příjemná, tak z toho taky budu na nervy. A 15 už mi není hodně let.
A pokud sex nechce obecně a má ho na popud partnera, tak to je jiná. O tom tu ovšem nepíše.
Přijde mi fér chtít mít sex a zároveň se chtít cítit bezpečně. A pokud jí ejakulace dovnitř tento pocit bezpečí narušuje, tak není nic špatného na tom to tak nechtít.
Do mě se chlap udělal za můj xx letej sexuální život max 4×. Nesnáším to.
@bobulka88 píše:
Radsi si sednu na ruce a jen napisu, at pouzijes google. Dalsi moznost by byla pesar. A nebo kombinace vseho.
Twl, ty seš hotová. Taky jsem v 15ti nevěděla co je spermicid ![]()
Dobrý den. Možná vám přijde nadpis divný, ale mám přítele jsme spolu přes 7 měsíců. Beru od začátku antikoncepci a bude mi 16. I přes to že beru antikoncepci správně a pravidelně jak mám se bojím ejakuace do mě. Asi to bude tím že jsem dost mladá. Přítel by se prý rád udělal do mě ale já mu to prostě nedovolím i když chci mu to chci dopřát. Většinou máme kondom nebo přerušku. U přerušovanym styku se 2 týdny docela stresuju, co když selhala, co když jsem těhotná. Brečela jsem i kvůli tomu. Prosím nevíte jak se toho strachu zbavit? A prosím žádné negativní komentáře jsem mladá a nezkušena.