Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj ženy, nebo chlapi
Chtěla jsem se zeptat je tu někdo kdo se učil sebeobranu nebo jiné bojové umění v Ostravě? Jsem pevně rozhodnuta se přihlásit, už mě to i delší dobu láká se naučit, a v dnešní době nikdy člověk neví kdy se mu to bude hodit…tak jestli mi můžete dát tip, kde jste byli spokojení, nějak si nemůžu vybrat ![]()
Ahoj
zalezi jaky druh bojoveho umeni by te lakal. Za sebe muzu doporucit karate v Ostrave-Porube v DDM Polska. Vede to tam sympaticky nadsenec s cernym paskem a ma to stavu a taky se orientuje ve spouste dalsich aktivit nad ramec krouzku - vikendove pobyty, turnaje a tak.
@vodaziva píše:
Ahojzalezi jaky druh bojoveho umeni by te lakal. Za sebe muzu doporucit karate v Ostrave-Porube v DDM Polska. Vede to tam sympaticky nadsenec s cernym paskem a ma to stavu a taky se orientuje ve spouste dalsich aktivit nad ramec krouzku - vikendove pobyty, turnaje a tak.
Ahoj láká mě taekwondo, nebo něco takového
Ale na tu Porubu kouknu
díky moc ![]()
Ahoj, my spadáme pod Ostravské Judo, SKP Judo Ostrava. Můžeš najít jejich www.. trenéři jsou upa v pohodě, chodím mi tam i mládě, i když pod Frýdeckou organizaci.. Ale po pár lekcích jsi schopná se ubránit… Naučíš se spoustu blbinek (salta a vim já co všechno) a je to zábava.. Teď mi napadlo, že judo klub má i baník..
@nemolka píše:
Mužu dostat nějaky odkaz na to judo
ja dala do googlu SKP Judo Ostrava a našlo mi to ![]()
No ale to je teda ve FM to je škoda do Frýdku ho vozit nebudu ![]()
@nemolka píše:
No ale to je teda ve FM to je škoda do Frýdku ho vozit nebudu
ja hledám tadyy v Ostravě, ale ne pro malého ale pro sebe ![]()
@nemolka píše:
To já vím já se jen vtěrla do diskuze![]()
však to nevadí ![]()
Mam dres uz sice pouzity vel 160 s modrym paskem. a chranice.