Boláky v intimních partiích

Anonymní
15.8.23 00:26

Boláky v intimních partiích

Ahoj, mám takový intimní problém, asi dva dny zpět se mi dole kolem otvoru do vagíny udělali takové pupínky, boláčky. Červené, vystouplé. Bojím se nějaké nemoci ale jsem mimo domov a ještě dobré dva týdny budu a nemám možnost jít na gyndu. Bolí mě chůze, sezení, čůrání a jakýkoliv tlak je bolestivý. Pár dní zpět jsem byla na výšlapu, celodenním, ve vedru, je možné že jsou to pouze nějaké zapařeniny? Od včera se mažu zinkovou mastí. Prosím poraďte, měla některá z vás takový problém? Může to být opravdu jen nějaká opruzenina z horka nebo se mám raději vrátit z dovolené a jít hned k doktorovi? Omlouvám se za možná hloupý dotaz ale nikdy jsem takový problém neměla a mám docela strach :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101602
15.8.23 00:30

No, pokud sis tam nenašla nějakého dovolenkoveho milence, tak je pravděpodobna ta opruzenina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.23 00:33

@j.a.n.i1 to opravdu ne :D já se tak strašne za ten dotaz stydím omlouvám se. Budu doufat že to za pár dní zmizí.

• Citovat
  • Upravit
12572
15.8.23 06:48
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takový intimní problém, asi dva dny zpět se mi dole kolem otvoru do vagíny udělali takové pupínky, boláčky. Červené, vystouplé. Bojím se nějaké nemoci ale jsem mimo domov a ještě dobré dva týdny budu a nemám možnost jít na gyndu. Bolí mě chůze, sezení, čůrání a jakýkoliv tlak je bolestivý. Pár dní zpět jsem byla na výšlapu, celodenním, ve vedru, je možné že jsou to pouze nějaké zapařeniny? Od včera se mažu zinkovou mastí. Prosím poraďte, měla některá z vás takový problém? Může to být opravdu jen nějaká opruzenina z horka nebo se mám raději vrátit z dovolené a jít hned k doktorovi? Omlouvám se za možná hloupý dotaz ale nikdy jsem takový problém neměla a mám docela strach :nevim:

No a sexualne zijes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
15.8.23 06:59
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takový intimní problém, asi dva dny zpět se mi dole kolem otvoru do vagíny udělali takové pupínky, boláčky. Červené, vystouplé. Bojím se nějaké nemoci ale jsem mimo domov a ještě dobré dva týdny budu a nemám možnost jít na gyndu. Bolí mě chůze, sezení, čůrání a jakýkoliv tlak je bolestivý. Pár dní zpět jsem byla na výšlapu, celodenním, ve vedru, je možné že jsou to pouze nějaké zapařeniny? Od včera se mažu zinkovou mastí. Prosím poraďte, měla některá z vás takový problém? Může to být opravdu jen nějaká opruzenina z horka nebo se mám raději vrátit z dovolené a jít hned k doktorovi? Omlouvám se za možná hloupý dotaz ale nikdy jsem takový problém neměla a mám docela strach :nevim:

To bude zarostlej chlup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.8.23 07:17

No, opruzenina je nepříjemná a nejednou jsem jí po dlouhém cyklovýletě v horku měla, ale nevypadá to jako boláky a pupínky, spíš prostě červená podrážděná kůže bolestivá na dotek… :think: Pokud nezabere zinková mast a větrání přes noc, tak se obávám, že to bude něco jiného :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41981
15.8.23 08:12

Možná herpes? To tam v okolí není žádný gynekolog nebo nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
15.8.23 22:30

Podle me herpes, kup si v lekarne mast na opary. To je vse jedna ucinna latka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.24 16:08

Dobrý den, už pár let se mi dělají takovehlé bouličky, nekdy se daji vymacknout a vytece hnis a nekdy hrozne boli po zmacknutí jsou hrozne tvrde, bolestive, nekdy tece jen krev. Kdyz se boulicky zbavim zustane mi vždy takhle jizva/vytazena kuze, za svoji vaginu se stydim.

• Citovat
  • Upravit
31278
26.8.24 17:40

Stydíš se, ale pak si fotky vystavis na foru, kam chodi desetitisice lidí…pouzij rozum.
Zamysli se nad hygienou po holeni, pocenimv uzkem neprodysnem oblečení, zarustanim chloupků…A zajdi na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
26.8.24 17:59

Citace] @Mar__tanka1983 56737407 [/
To psala anonymní zakladatelka tulipán, že se stydí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
26.8.24 18:08
@lusinecka píše: Více

Reaguji na obnovitelku rok stare diskuse s novym dirazem a novou fotkou, na anonymní slunečnici. Ne na předchozí diskusi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
26.8.24 18:14

Omlouvám se, už jsem dočetla dokonce, že i slunečnice se stydí.. :kytka: Mar-tanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
26.8.24 18:16
@Anonymní píše: Více

Tak si nám ukázala pipinu, super. :zed: a teď k věci. Jdi na kožní. Vezmou ti stěry, je to evidetně stafilokok. Dostaneš antibiotika. Když bude kožař osvícený, udělá ti autovakcínu z toho stěru.
Stafilokoka máme na kůži defakto všichni, ty ho máš přemnoženého. Vyhazuj po každém použití holítka. A hlavně si dojdi k tomu doktoru!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí