Bolení bříška - kolika

Anonymní
1.2.24 15:30

Bolení bříška - kolika

Zdravím holky, prosím jak se u vás projevovala kolika u novorozence? Budeme mít měsíc a malou trapi bolesti bříška (tlačí, propiná nožičky, pláče) ale objevuje se to několikrát denně většinou teda po kojení. A ne jen v noci.. Je možné že to je kolika nebo hledat příčinu jinde? Dávala jsem espumisan to bylo ještě horší, dnes jsem koupila baby calm a pak ještě dávám probiotika linex baby s vit. D. Nějaké rady jak pomoci a nezbláznit se? Děkuji :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56
1.2.24 16:10

Dobrý den mi jsme měli taky dost problémy máme tedy do teď a to nám je 5 měsíců. Zkusili jsme snad úplně vše paní dochtorka mi teď poradila Balonix med a opravdu pomáhá malý začal být spokojený i prdíky nám už dou😁a je to použitelné od narození zkuste to a ať je lépe přeji ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.2.24 16:58

Vysadit uplne vsechno jsi zkousela…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.2.24 17:19

@Nikola209 a taky Vám na to trpěl celodenně? Nebo jen v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.2.24 17:20

@Lucie_Sx no na začátku prave nebrala nic a peklo tak jsem začala davat neco at ji pomůžu a bez efektu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.2.24 02:24
@Hanica332 píše:
@Lucie_Sx no na začátku prave nebrala nic a peklo tak jsem začala davat neco at ji pomůžu a bez efektu

Tak bych to jeste zkusila to zrusit uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
3.2.24 11:39

@Hanica332 celý den měli jsme fakt problémy už jsem nevěděla co dělat byli jsme až na ultrazvuku a na krvi nebo se strašně propinal a furt rval a vše měl v pořádku paní dochtorka pak doporučila ten blaonix med a je to milionkrát lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí