Bolest a pálení lokte

343
31.3.25 11:25

Bolest a pálení lokte

Co vám pomohlo nejvíc na tenisový loket? Masti, ortéza nebo pomůže jen tu ruku vůbec nenamáhat? Po opichu a lécích mě to povolilo na 14 dní, ale už zas v ruce neudržím ani hrnek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5244
31.3.25 12:39

Ano, pomuze tu ruku nenamahat a taky odstranit pricinu, proc ten tenisovy loket vznikl. Opich a leky ulevi v te akutni fazi, ale je to spis kontraproduktivni, protoze cloveku se ulevi a muze pokracovat v te cinnosti, kvuli ktere ten tenisovy loket vznikl. A navic ty opichy a leky mohou i stav zhorsit, protoze tu bolest otupi a clovek pak tu ruku pretezuje o to vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
12.9.25 14:37

Pálení zánět šlach

Mám pálení v lokti, nejdříve se to ozvalo jen večer a teď už i přes den…je to zánět šlach? Jak se tohle léčí? Mazání nepomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.1.26 18:27

Tenisový a golfový loket

Dobry den, rad bych se zeptal na bolení tenisového a golfového lokte. Stale me přetrvávají bolesti a navíc pociťuji v miste pálení. Co proti tomu delat?
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
21.1.26 18:31

Mne pomohly masáže. Sice to byla ze začátku hrozná bolest, ale už mám víc jak rok pokoj.
Po obstřiku se bolest vracela a podsouvali mi operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
21.1.26 18:43

Já to vzdala a šla na operaci, ruka je sice slabší a občas to pobolívá, ale jinak mám klid. Doteď nezapomenu jak jsem šla ze schodů, držela se zábradlí, najednou ruka se sama otevřela a já letěla ze schodů. Pak mě při práci v ní ruplo a ruka byla nějakou dobu nehybná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
22.1.26 17:52

Já šla na operaci a preventivně beru doplňky z bormag.cz. Mluvila jsem přes telefon s paní magistrou Bodákovou, která mi pomohla vybrat doplňky, které mi pomohli na různé bolesti, jak kloubů, tak ramene při rekonvalescenci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
25.1.26 10:36

@Neptunka111 Já od nich mám Osteo + a ten mi pomohl na osteoporozu a vše s ní spojené. 😊 Má v sobě vysoký obsah bóru, který je skvělý na podporu kloubů, i dokonce zubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí