Bolest bradavky - beďar

1223
1.11.17 18:43

Bolest bradavky - beďar

Maminky… cely den me boli pod pravou bradavkou - jakoby vevnitr. Ted vecer jsem si ve sprse ho zkousela prohmatat, uplne mi horelo, zkousela jsem zmacknout bradavku a z ni vylezlo neco bileho.. uplne jako kdyz si mackate bedar na obliceji, nebo jako po kojeni srazene mleko… po te tekla i krev. Po vymacknuti prso jen hori, ale na dotek uz neboli. Tehotna nejsem, mela jsem mesicky. Mate nekdo takovou zkusenost? Nemuze to byt rakovina ci neco vazneho? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
556
1.11.17 18:49

Nekojila jste v poslední době? Jestli by to nemohl být ucpaný mlékovod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.11.17 18:49

Můžeš mít zánět mléčné žlázy. Plácni na to tvaroh a pokud to do zítra nepovolí, tak k lékaři.

• Citovat
  • Upravit
584
1.11.17 18:56

Me se kdysi udelala pod bradavkou celkem tvrda plocha, bolavá ( to jsem byla jeste bezdetna, netehotna). Byla jsem s tim na gynde a musela jsem na UTZ a rentgen. Kdyz mi tam prso tim strojem zmackli, taky vyjel bily hnis…urcite to bude zanet, dojdi i tak k doktoru, me na sonu pak zjistili, ze tam v tom miste mám i nejake kaminky co tam v mem veku byt fakt nemaji a poslali to do Prahy na rozbor. Nastesti v poho, ale vim, ze tohle misto muze byt do budoucna problematicke a hlidam si to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.20 22:03

,,Beďar" u bradavky

Zdravím😃 je mi 18 let a udělalo se mi něco jako bedar na pravém prsu u bradavky skoro to samé jak říkáte vy teče z toho bílý hnis když to zmacknu a pak už krev.. A mám to i u toho takové tvrdé… Dítě nemám a těhotná nejsem taky a menstruaci normálně mám nevím jestli si s tím mám zajít nebo jestli to je jen prostě beďar :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
2.11.20 22:33

To bude furunkl. Maž to černou mastí, ale rádo se to rozlézá, proto doporučuji návštěvu kožního, aby Ti napsala ATB mast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí