Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky… cely den me boli pod pravou bradavkou - jakoby vevnitr. Ted vecer jsem si ve sprse ho zkousela prohmatat, uplne mi horelo, zkousela jsem zmacknout bradavku a z ni vylezlo neco bileho.. uplne jako kdyz si mackate bedar na obliceji, nebo jako po kojeni srazene mleko… po te tekla i krev. Po vymacknuti prso jen hori, ale na dotek uz neboli. Tehotna nejsem, mela jsem mesicky. Mate nekdo takovou zkusenost? Nemuze to byt rakovina ci neco vazneho? Diky
Nekojila jste v poslední době? Jestli by to nemohl být ucpaný mlékovod
Můžeš mít zánět mléčné žlázy. Plácni na to tvaroh a pokud to do zítra nepovolí, tak k lékaři.
Me se kdysi udelala pod bradavkou celkem tvrda plocha, bolavá ( to jsem byla jeste bezdetna, netehotna). Byla jsem s tim na gynde a musela jsem na UTZ a rentgen. Kdyz mi tam prso tim strojem zmackli, taky vyjel bily hnis…urcite to bude zanet, dojdi i tak k doktoru, me na sonu pak zjistili, ze tam v tom miste mám i nejake kaminky co tam v mem veku byt fakt nemaji a poslali to do Prahy na rozbor. Nastesti v poho, ale vim, ze tohle misto muze byt do budoucna problematicke a hlidam si to…
Zdravím😃 je mi 18 let a udělalo se mi něco jako bedar na pravém prsu u bradavky skoro to samé jak říkáte vy teče z toho bílý hnis když to zmacknu a pak už krev.. A mám to i u toho takové tvrdé… Dítě nemám a těhotná nejsem taky a menstruaci normálně mám nevím jestli si s tím mám zajít nebo jestli to je jen prostě beďar ![]()
To bude furunkl. Maž to černou mastí, ale rádo se to rozlézá, proto doporučuji návštěvu kožního, aby Ti napsala ATB mast.