Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Může to být slepák
, zkus si s tím zajít k doktorovi, ten ti břicho prohmatá, a popřípadě tě pošle na další vyšetření.
@Maky895989
Děkuju již jsem také nad tím slepakem přemýšlela, ale zdá se mi to dost nahoře. Při stlačení mě to bolí již delší dobu. Ale pořád nemám odvahu jít k Mudr a říct, že mě to bolí při stlačení. Mám pocit, že mi stejně řekne ať si tam netlačím
Protože když jsem v klidu i v pohybu, tak nic necítím ![]()
@Anonymní píše: Více
Vis ono ro je uplne jedno jestli se sledujes a jsi u lekare kazdou chvili a sleduje a kontroluje na uzv. Mne se zjistil adenokarcinom delohy uplne nahodou v menopauze..kdy me dva lekari rekli ze diagnosticky takrok neni nutny. Nasresti jsem mela o par milimetru zvysenou sliznici a treti to posvetil. Delali mi hysteroskopii v soukromem zarizeni, protoze ve statnim by me vyfakovali ze je to zbytecne. Pak se jen vsichni divili, na vaginalnim uzv jsem byla jazde tri mesici protoze mne klasicky blbla Ms, nikdo nic nevidel.
Ahoj všem…
Chtěla bych se Vás na něco zeptat
Jelikož jsem skoro 30. lety hypochondr a prohlížím se a popravdě ani nevím, jak jsem na to narazila, ale…
Při stlačení prsty břicha na pravé straně nad koncem pánve blíže k pupíku cítím bolest - píchnutí
Když jsem v klidu či v pohybu, nic nepociťuji pouze když to místo stlačím
Jsem asi moc hypochondrialni, ale nemůže se o něco jednat? Předem děkuji za odpověď