Bolest bříška z dortu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.3.25 21:37

Bolest bříška z dortu?

Dobrý den, myslíte že by mohl dort způsobit ročnímu dítěti bolest břicha? Každý večer chodí spát v 8 a vždy usne, dneska slavil narozeniny a dělala jsem dort, ovocný, a byla v tom zakysaná smetana a smetana ke šlehání, ještě to neměl, ale dělala jsem to podle receptu a je to pro děti od 1 roku. Už dvě hodiny se kroutí a brečí, nechce spát, nic jiného mě nenapadá, myslíte že by ho z toho mohlo bolet bříško? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76280
20.3.25 21:59
@Anonymní píše: Více

samozřejmě, že může, dublovaná smetana, ještě k tomu na noc :think: a počítej s tím, že může přijít dosti silný průjem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
20.3.25 22:21

Pamatuji si, když můj syn slavil první narozeniny, tak jsem také dělala nějaký speciální dort, co můžou roční děti, ale byl tam z mléčných výrobků jenom jogurt… jako ročnímu dítěti bych smetanu nedávala, ale nejsem na toto odborník :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11797
20.3.25 22:23

Může, taky může být přeražený nebo třeba prostě to jen bylo moc zážitků…zkus masáž bříška nebo ho nahřát. Jestli mu to neulevi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.25 22:28

@stinga nene měl to kolem 5 odpoledne, celou dobu nic až když jsme šli do postele v 8 :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.25 22:29

@Vladusxx no @tgg91 no já krava musela mít speciální dort :( nebo mě napadla regrese, to je prý v roce ale že přesně v ten den narozenin? Nevim no :roll:

• Citovat
  • Upravit
ruzzicka
21.3.25 01:06

Určitě to možné je – i když je dort „pro děti“, některé suroviny (jako šlehačka nebo kysaná smetana) můžou být pro citlivé bříško těžší. Pokud se to zítra nezlepší, raději bych to konzultovala s doktorem.

• Citovat
  • Upravit
502
21.3.25 07:28
@Anonymní píše: Více

To si nevyčítej, pro příště budeš snad chytřejší, a chybami se člověk učí, tak snad to bude už dneska lepší… :hug: asi bych ale pro příště nedávala nové suroviny na speciální den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.25 10:48

@ruzzicka určitě bych šla ale už je to dobrý, večer dost prděl a pak usnul konečně po 2 hodinách, ráno měl průjem a už je v pořádku díky bohu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.25 10:49

@tgg91 určitě, nenapadlo mě že by z toho bylo až tohle, zatím vše co snědl tak nikdy netrpěl, bohužel ten dort byl osudný, no každopádně teď už to vím, a malej už je ok :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1710
22.3.25 15:51

Na tom dortu určitě nic špatného není, ale hádám, že jste ho nezkoušela předem testovat na menším množství smetany, aby si přivykl, že jo? Ona i ingredience, která je zdravotně úplně ok, tak pokud ji má dotyčný prvně (a to klidně i coby dospělý) a rovnou ve větším množství, tak mu nemusí sednout. Přece jen smetana je poměrně tučná a tudíž těžká. I spousta dospělých má po hodně tučném jídle trávicí obtíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí