Bolest na hrudníku

Anonymní
9.7.12 14:55

bolest na hrudníku

Zdravím, vím že tohle téma tady je ale ne tak uplně přesné. jde o to že mě po porodu je tomu už víc jak rok, bolí na hrudníku, ale je to taková bodavá bolest. trvá někdy i celý týden někdy bolí malo někdy hodně. nekouřím nejsem obézní nepíju. bolest není pořád stejna ale je to docela nepříjemné. prominte že píšu anonymně ale rodina sem chodí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
9.7.12 14:59

Proč se neobrátíš na dr? Tohle může mít hodně příčin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
9.7.12 14:59

Muze to byt i zvyseny tlak :nevim: dr urcite poradi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.7.12 15:56

Kdyby mě týden bodalo na hrudníku, tak sedím u dr a chci po něm, ať zjistí, co mi je. Tohle mi připomíná diskuzi o třísce, kde si zakladatelka zapíchla třísku až ke kosti a při pokusu o vyndání se zlomila. Prst jí začal prý snad už černat, pulzovat, měla zvýšenou teplotu, ale k dr nechtěla, že by se jí na chíře vysmáli. Nakonec jsme ji dokopali, ať tam jde, vyndali, vyčistili a už musela dostat atb na polykání, protože hrozilo, že se infekce rozšíří po těle dál.
Takže doufám, že se pochlapíš stejně jako tenkrát dívčina s třískou a zajdeš si k dr, necháš si změřit tlak, zkontrolovat moč, krev, natočit ekg a pak bych při žádném výsledku asi šla na plicní.
Zrovna tohle všechno jsou taková neinvazivní vyšetření, že fakt není čeho se bát… Já se taky bojím zubaře a zkrátka budu muset jít, protože se mi předevčírem ulomil kus stoličky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
9.7.12 18:14
@Anonymní píše:
Zdravím, vím že tohle téma tady je ale ne tak uplně přesné. jde o to že mě po porodu je tomu už víc jak rok, bolí na hrudníku, ale je to taková bodavá bolest. trvá někdy i celý týden někdy bolí malo někdy hodně. nekouřím nejsem obézní nepíju. bolest není pořád stejna ale je to docela nepříjemné. prominte že píšu anonymně ale rodina sem chodí.

Já měla podobný problém, řešila jsem výměnou podprsenkou kvalitní, což hodně pomohlo a řešila jsem i s dr a zatím vše ok hodně mi pomohla podprsenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí