Bolest ruky 28tt

Anonymní
2.7.24 02:28

Bolest ruky 28tt

Ahoj, jsem ve 28tt a uz dva dny me boli ruka.. prsty, zápěstí, předloktí a vystreluje mi to az do ramene. Neni z čeho by me to bolelo, ruku nenamaham, mam klidový režim. Ted je to uz opravdu nesnesitelne. Ruka boli i v klidu a při malém pohybu se bolest rozjede jeste vic. Ruku oteklou na pohled nemam. Četla jsem si neco o karpálním tunelu 😞 ani nevim, kam s tim případně zajít, k jakému doktorovi. Nemuzu bolesti spat :cry: mate s tim některá zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6678
2.7.24 05:54

Trochu ano, řekla jsem to gynekologovi a ten, že by se prostě muselo klasicky k těm, co to řeší. Z okolí jsem zažila - přes praktickeho žádanka do nemocnice, nebo rovnou na specializované pracoviště na chirurgii ruky - tam šla kamarádka i bez zadanky. Případně by mi vypsal žádanku ten gynekolog, ten by to asi řešil k nim do nemocnice, asi zase vyšetření případně chirurgie?

Mě to pak už nebolelo vystřelovacím způsobem, jen se nedala použít, neustále brnela, byla slabá, ale dalo se to přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
2.7.24 08:44

Ja bych zasla v prvni rade na fyzioterapii. Muze to byt neco zretezeneho, co se projevuje tim zapestim. U me to byl treba lehce jinak fungujici ramenni kloub, protoze jsem mela pretizene trapezy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí