Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Trochu ano, řekla jsem to gynekologovi a ten, že by se prostě muselo klasicky k těm, co to řeší. Z okolí jsem zažila - přes praktickeho žádanka do nemocnice, nebo rovnou na specializované pracoviště na chirurgii ruky - tam šla kamarádka i bez zadanky. Případně by mi vypsal žádanku ten gynekolog, ten by to asi řešil k nim do nemocnice, asi zase vyšetření případně chirurgie?
Mě to pak už nebolelo vystřelovacím způsobem, jen se nedala použít, neustále brnela, byla slabá, ale dalo se to přežít.
Ja bych zasla v prvni rade na fyzioterapii. Muze to byt neco zretezeneho, co se projevuje tim zapestim. U me to byl treba lehce jinak fungujici ramenni kloub, protoze jsem mela pretizene trapezy.
Ahoj, jsem ve 28tt a uz dva dny me boli ruka.. prsty, zápěstí, předloktí a vystreluje mi to az do ramene. Neni z čeho by me to bolelo, ruku nenamaham, mam klidový režim. Ted je to uz opravdu nesnesitelne. Ruka boli i v klidu a při malém pohybu se bolest rozjede jeste vic. Ruku oteklou na pohled nemam. Četla jsem si neco o karpálním tunelu 😞 ani nevim, kam s tim případně zajít, k jakému doktorovi. Nemuzu bolesti spat
mate s tim některá zkušenost?