Bolest ucha, přitom na ORL nic nenašli, dcera 9 let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2150
21.1.26 15:32

Bolest ucha dcera 9let

Dobrý den. Už druhý týden se dcera léčí z chřipky A. Včera ji začalo bolet ucho. Měla jsem doma kapičky a přestalo to. Dnes návštěva na ORL a dr. nic nehledala, předepsala kapky a tot vše. Jenže dcera se tu svíjí bolestí :( už fakt nevím :zed: na pohotovost? Vždyť jsme dnes na ORL byly a nic tam není patologického… co vám doma pomáhá na bolest ucha? Dceři je 9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3008
21.1.26 15:58

Nebolí ji třeba v krku?
Mám zkušenost, že ta bolest na ose krk, zuby, uši dost putuje a bolest jednoho dráždí to ostatní kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
21.1.26 16:41

Co zuby? :think: má je v pořádku? Zánět vystřeluje až do ucha..a jinak bych šla zítra znovu na ORL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
21.1.26 17:16

Ucho se může krutě rozbolet po pár hodinách. To, že tam nic nebylo, už nemusí být pravda. Stav se mohl změnit, je tam tlak a bolí to. Můžete zkusit nakapat do ucha líh a dávat ibuprofen, je i protizánětlivý. Ale raději bych na nějakou ORL pohotovost večer, než v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
21.1.26 17:54

Syn byl na píchání ucha na pohotovosti. Kontrolovali i druhé a bylo ok. Nez dojel pro léky a domu, chytlo ho to druhé a jen se otočil a jel znovu. A už tam byl zánět; muze to byt rychle.
Jed na ORL.
A ještě mě napadá - kapky co dostala jsou do ucha? Kapete i do nosu? Na bolest neco dáváš? Ja dávala ibuprofenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.26 18:00

Za mého mládí se to ucho u doktora píchlo, hnis vytekl a bylo po bolesti. Jak se to léčí dnes nemám tušení, ale ráda se přiučím. Hlavně, ať je brzy lépe!

• Citovat
  • Upravit
85223
21.1.26 18:09
@migmina píše: Více

Nakrajej cibuli najemno do ponozky a prilozte na ucho, treba pod celenku, cepici. Nasim detem to pomahalo a jednou jsem to zkusila sama na sobe a opravdu bolest behem chvile zmizela. A Nurofen bych ji dala na bolest. Kdyz to nepomuze, tak znovu na ORL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
21.1.26 18:22
@Kryptozoo píše: Více

Nebolí jí nic, krom toho ucha. Už i kašel ustal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
21.1.26 18:25
@Anonymní píše: Více

Dr. koukala na bubínek a nic co by nasvedčovalo zánět. Říkala, ze to může být z rýmy, ale ona žádnou nemá. Dostala paralen a bolí méně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
21.1.26 18:25
@blumen píše: Více

Děkuji za tip, jdu na to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
21.1.26 19:12
@TaLucie píše: Více

Do nosu kapele taky i když rýmu nemá. Dávám Paralen na bolest. Do ucha má otobacid a po nich velsi bolest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5928
21.1.26 19:45
@Anonymní píše: Více

Léčí se to stejně. Se synem jsem takto byla dvakrát na pohotovosti a píchli mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
21.1.26 20:15

@migmina a kdy jste byli na tom ORL? Syn taky trpěl na záněty středouší, až jsme skončily v nemocnici, viděl ho tam ušař, pustil nás domu, že malej je v pořádku a do večera mu prasklo ucho a zánět znovu, takže zánět jde rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
21.1.26 20:54
@migmina píše: Více

To bych jela na pohotovost na ORL. Otobacid by měl bolest zmírňovat ne naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24109
21.1.26 21:17

Zánět jde rychle. Může tam být opravdu výrazná změna během chvilky. Takže bych jela na pohotovost jestli má takové bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí