Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
může být zánět močového měchýře či cest, případně vaječníku, cokoliv, spěchej k lékaři…
Běž k lékaři,ať víš co nejdříve na čem jsi!Jestli je to cysta nebo slepák neradno si zahrávat!!!
Děkuji ![]()
Já samozžejmě k lékaři půjdu, snad hned zítra a při nejhorším mne objedná.. Ale ještě bych chtěla vědět, jestli mám jít s tímhle na gynekologii? Nebo k obvodnímu?? Gynekolog má alespoň ultrazvuk… ![]()
Omlouvám se, já vážně nikdy neměla žádné problémy a tak nevím ani za jakým lékařem mám s tímhle jít…
Připadám si jak hloupá holka.. ![]()
gynekolog, mě pomohli i na pohotovosti, ale vynadali, že jsem to nechala do jít tak daleko…
celestad píše:
gynekolog, mě pomohli i na pohotovosti, ale vynadali, že jsem to nechala do jít tak daleko…
Děkuji mnohokrát ![]()
Mám i tak zítra kolem Dr. cestu, tak si tam skočím a uvidím
![]()
klidně můžeš jít i k obvodní,ale ta tě stejně pošle na gyndu,tak by jsi měla jen zbytečnou cestu,držím palce
Mazlucha píše:
klidně můžeš jít i k obvodní,ale ta tě stejně pošle na gyndu,tak by jsi měla jen zbytečnou cestu,držím palce
Děkuji ![]()
Takže půjdu rovnou na tu gyndu ![]()
Akorát mám problém, teď jsem si vzpomněla, že jsem v neděli měla poslední ATK, takže ve čtvrtek bych měla dostat menstruaci.. A já nevím jestli mě zítra vezme.. Takže se to o ten týden prodlouží - nebo se dělá hlavně ultrazvuk? - Ten bude asi více rozhodující než vnitřní vyšetření? Já jsem teď nějaká vyplašená
![]()
Anonymní píše:Mazlucha píše:Děkuji
Takže půjdu rovnou na tu gyndu
Akorát mám problém, teď jsem si vzpomněla, že jsem v neděli měla poslední ATK, takže ve čtvrtek bych měla dostat menstruaci.. A já nevím jestli mě zítra vezme.. Takže se to o ten týden prodlouží - nebo se dělá hlavně ultrazvuk? - Ten bude asi více rozhodující než vnitřní vyšetření? Já jsem teď nějaká vyplašená![]()
Udělá ti ultrazvuk,když nebude moct vnitřně.Mě stihl vyšetřit bez MS,ale dostala jsem to hned po vyšetření a nakonec jsem šla na laparoskopii s MS,byla jsem akutní případ,takže mě museli vzít
Mazlucha píše:Anonymní píše:Udělá ti ultrazvuk,když nebude moct vnitřně.Mě stihl vyšetřit bez MS,ale dostala jsem to hned po vyšetření a nakonec jsem šla na laparoskopii s MS,byla jsem akutní případ,takže mě museli vzítMazlucha píše:Děkuji
Takže půjdu rovnou na tu gyndu
Akorát mám problém, teď jsem si vzpomněla, že jsem v neděli měla poslední ATK, takže ve čtvrtek bych měla dostat menstruaci.. A já nevím jestli mě zítra vezme.. Takže se to o ten týden prodlouží - nebo se dělá hlavně ultrazvuk? - Ten bude asi více rozhodující než vnitřní vyšetření? Já jsem teď nějaká vyplašená![]()
Moc děkuji, opravdu ![]()
Doufám, že to dopadlo jak nejlépe mohlo
![]()
Ahoj, zdravím ![]()
Prosím vás.. Pobolívá mně v pravém podbřišku. Bolest se objevuje spíš v sedě. Podle 28 cyklu měla kolem minulého čtvrtka proběhnout ovulka.. Může to být od toho? Slepák ještě mám, tak se bojím, aby to nebylo ono. V srpnu jsem byla na KO na gyn. a řekla jsem mu, že mě to tam občas pobolívá, podíval se přes ultrazvuk a že nic nevidí, ale že to můžou být miniaturní srůsty.. Momentálně neberu HA a mám pocit, že bolest je horší než při ní…
Co je pro Dr. rozhodující, aby mě poslal na nějaké další vyšetření..? Nestačí mu bolesti,které přicházejí „odnikud“ ?… ![]()
Otravuje mě to a taky se bojím..
Ja… aj mna to bolí…už ma to boelo niekedy, a teraz opäť… strašne nerpíjemná tupá až pichlavá bolesť a ked ti treba močiť tak sa to stupnuje a ked sa vycikáš, tak to ustupi, ale počas cikania to riadne bolí… ešte mám aj pocit nafúknutého brucha
Zdravím. Už několikátý den cítím občas pichlavou bolest v levém podbřišku. Zprvu jsem tomu nevěnovala pozornost, ale předevčírem to začalo víc a hlavně při močení. Třetí den se prolívám urologickým čajem a od včera zobu Urinal akut. Četla jsem na něj samé pozitivní recenze, že strašně rychle zabírá. Ale nikdo nenapsal konkrétně, do kolika dní by měl zabrat. Máte s tím někdo zkušenost? Součástí balení byly i testovací proužky na infekci v moči a to mi vyšlo negativní. Dělala jsem si oba dva, ten druhý z ranní moči, a nic, tak je to divné. Co by to jiného mohlo být, když mě to bolí při močení? Minulý měsíc jsem byla na gyndě a mám cystu na vaječníku, ale na druhé straně, než mě to bolí. Když to nepřjde, tak jdu v pondělí k dr. Sice už výše holky řešily, zda jít s tímto na gyndu nebo k obvodnímu, ale přesto se zeptám, kam byste šly? Není divné jít s tím na gyndu, když to vypadá spíš na urologický problém? Samozřejmě tam nejdřív zavolám a zeptám se, ale stejně se nejdřív, jako vždy, ptám tady ![]()
Zkusila bych janamazol mast, může jít o poševní infekci, i když není výtok. Jen namazat slabou vrstvou oblast moč. trubice. Jen se zeptám nějaké vitamíny, nebo jiné doplňky nezobeš?
Děkuji za tip. Ne, nic jiného neberu. Mám doma imazol, to by mohlo být podobné, že?
Ahoj
Chtěla bych se zeptat, zda jste se někdo setkal s bolestí v pravém podbřišku ( asi 10 cm nad tříslem ) při močení? Už pár dní mě sem tam večer v posteli v klidu podbřišek zabolel, ale nic hrozného..
Dnes mě tam při každém močení píchá, ale bolest po vymočení přestane.. Často mně také bolí třísla - takový tlak.. Nevím jestli to s tím může souviset..
Bolest není při pohmatu..
Setkal jste se s tím někdo? Může to být příznak zánětu močových cest, cysta… nebo i něco dalšího??
Nebo snad zánět slepého střeva?
Já se ihned objednám k lékaři, jen bych ráda věděla co to může být? Nikdy jsem žádný zánět neměla, tak nevím zda bych to poznala..
Ps - Těhulka nejsem
Děkuji za každou radu, odpověď…