Bolest zad rady

17
8.3.23 20:41

Bolest zad rady

Ahoj mam na vas opet novy dotaz. Uz dlouho mne bolí záda ale v ruznych mistech v boku mezi lopatkami v miste ohybu a v krizi. Potom na hrudi a mam pocit nedodechnuti ( nadechnu se z hluboka a nedoakzu se plne nadechnout zalezi na pocasi ale po vetsinu dne to nejde). Pracuji dlouho v predklonu jsem kurak ale vykourim tak 3 denne vite nekdo o co jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18694
8.3.23 20:45
@Hanzin píše:
Ahoj mam na vas opet novy dotaz. Uz dlouho mne bolí záda ale v ruznych mistech v boku mezi lopatkami v miste ohybu a v krizi. Potom na hrudi a mam pocit nedodechnuti ( nadechnu se z hluboka a nedoakzu se plne nadechnout zalezi na pocasi ale po vetsinu dne to nejde). Pracuji dlouho v predklonu jsem kurak ale vykourim tak 3 denne vite nekdo o co jde?

Jj, už jsem to viděla. Je to strašný a bohužel i pro okolí… tomuhle se říká hypochondrie a dotyčná osobách která tím trpí je neskutečne otravna i pro ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
8.3.23 20:54

Ahojky, ono by to chtělo kvalitní masáž. Třeba ti to pomůže. Co děláš za práci? To přece nejde být dlouho v předklonu, tím ti záda hodně ničíš. Jo a občas to pramení i z psychiky. Z vlastní zkušenosti když jsem toho na sebe,,nakládala" hodně, tak mě opravdu bolela záda. Takže koukej si někam zajít, být minimálně v předklonu a třeba se to vylepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18694
8.3.23 21:09

@Lu66 ztracis čas. Stačí kliknout na jeho založené diskuze. Tam je problem od stolice přes jazyk až na zada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
8.3.23 21:11
@hospodki píše:
@Lu66 ztracis čas. Stačí kliknout na jeho založené diskuze. Tam je problem od stolice přes jazyk až na zada

Už jsem na to mrkla. No, komu není rady… ale díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.3.23 22:53

@Lu66 V současne chvili jsem udržbař zahrad ( proste zahradnik) v predklonu jsem prakticky 7hodin z cele pracovni doby. Protoze polovina praci se dela v predklonu v klece nebo v sedě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.3.23 22:56

@hospodki Na to je jednoduchý lék nečíst to a takovým lidem se vyhýbat. Bohužel pro mně moje bolesti bohužel nejsou jen v hlavě. A všechny dotazy co tu mám jsou z meho užasně zdravotně proměnlivého života. Jelikož se mi děje kde co rád beru zkušenosti od lidí než od doktorů kteří vás pošlou pokaždé domu s práskama na bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
8.3.23 22:57
@Hanzin píše:
@Lu66 V současne chvili jsem udržbař zahrad ( proste zahradnik) v predklonu jsem prakticky 7hodin z cele pracovni doby. Protoze polovina praci se dela v predklonu v klece nebo v sedě.

Rejpání záhonů jde přece i v poddřepu/ nebo si kleknout. Já bych to teda nedala. Však to musíš vědět sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.3.23 22:59

@Lu66 ano jde to i v podřepu ovšem u malejch rostlinek jsi tak jako tak v předklonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.3.23 23:59
@Hanzin píše:
Ahoj mam na vas opet novy dotaz. Uz dlouho mne bolí záda ale v ruznych mistech v boku mezi lopatkami v miste ohybu a v krizi. Potom na hrudi a mam pocit nedodechnuti ( nadechnu se z hluboka a nedoakzu se plne nadechnout zalezi na pocasi ale po vetsinu dne to nejde). Pracuji dlouho v predklonu jsem kurak ale vykourim tak 3 denne vite nekdo o co jde?

Ať ti žena dá… teda udělá masáž :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Dlouhá punčoška
9.3.23 04:43

Dojdi si na rehabilitaci a začni pravidelně cvičit.

• Citovat
  • Upravit
18694
9.3.23 07:48
@Hanzin píše:
@hospodki Na to je jednoduchý lék nečíst to a takovým lidem se vyhýbat. Bohužel pro mně moje bolesti bohužel nejsou jen v hlavě. A všechny dotazy co tu mám jsou z meho užasně zdravotně proměnlivého života. Jelikož se mi děje kde co rád beru zkušenosti od lidí než od doktorů kteří vás pošlou pokaždé domu s práskama na bolest.

Tak tělo při takové práci bude mít dost, ale popremyslej jestli jsi i psychicky Ok, protože tohle pozorování se normální není. Na práci svadej bolesti zad, ale prujem a pupinky na jazyku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.3.23 06:07

@hospodki tak ono kdyz vase imunita je na bodě mrazu a je vam porad zle a a furt vas neco bolí rekl bych ze to psychicky nebude. A co si budem povidat. Vsechny diskuze spolu fakt nesouvisí. Kazda ma otazku na neco jineho. A pouze platformu vyuzuvam k tomu k cemu je urcena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí