Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi jo zavolam tam. Stejne mi asi reknou at tam prijedu. Myslite ze kdyby mi treba poranili delohu nebo neco ze by to videli.
@Anonymní píše:
Asi jo zavolam tam. Stejne mi asi reknou at tam prijedu. Myslite ze kdyby mi treba poranili delohu nebo neco ze by to videli.
Poranění dělohy jako takové na UZ vidět není. Pokud by za a kolem dělohy bylo hodně volné tekutiny, může jít o krev a to je znak toho, že děloha mohla být poraněna. Určitě bych jela do nemocnice, kde ti výkon dělali. Držím palce ![]()
Ahoj tak ted krvaceni ustava i bolesti jsou mensi.Tak jeste ppockam.Ale volala jsme tam a rikala doktorka ze po mini interupci bych takhle krvacet nemela ale at jeste pockam.
Ahoj! Na interrupci jsem byla jednou…po zakroku po probuzeni me to bolelo dost pak to prestalo ale v noci jsem se vzbudila a mela jsem takove bolesti ze jsem kricela…priserne. Pak to preslo a uz to bylo dobre…ale bolesti evidentne muzou byt. Preji brzke polepseni.
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s pitím kontryhelového čaje po UPT z důvodu podpory růstu děložní sliznice a následně lepšího hojení? děkuji za názory a zkušenosti. ![]()
No určitě s tím někam zajdi…na gyndě ti sice řekl, že tam nic nevidí, ale pokud doktorovi nedůvěřuješ, zašla bych tam, kde ti provedli zákrok, takové dlouhé nezmenšující se bolesti mi připadají nenormální…zavolej tam, kde ti to dělali, za to nic nedáš, navíc oni jsou zodpovědní za ten zákrok