Bolesti po interrupci

Anonymní
29.1.13 17:36

bolesti po interrupci

Ahoj chtěla bych se zeptat jak to u vás probíhalo a co je normální a co ne.
Je mi 23 let mela jsme interrupci potom jsem porodila a ted jsme byla na interrupci na mini a dost me boli v podbrisku.Pri te prvni a byla normalni ne mini me to takhle nebolelo. I v nemocnici po interrupci mi museli davat leky proti bolesti.Jak hodne vas to bolelo a kdy by to melo prejit.Je mi jasne ze to bude bolet a takhle me to nebolelo ani po porodu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
29.1.13 17:46

Nebyla jsem na interupci nikdy, nebere se to jako kdyby si měla zpáteční bolesti, jak po porodu? Když už si byla vlstně po 3tí těhotná.
Ty jsem měla po druhém porodu a bolely jak čert, tak jestli nemáš ty zpáteční :think:. Pila jsme na ně kontryhleový čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
29.1.13 17:48

Aha to jsme nevedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.13 17:49

Já byla na mini v 5 tt, bolest jsem měla akorát po zákroku a krvácela jsem taky jen po zákroku nebo možná ještě další den, pak už to bylo ok…no MS jsem dostala 7 týdnů po zákroku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.13 17:56

Ja byla na zakroku vcera a dnes me to boli dost

• Citovat
  • Upravit
5575
29.1.13 18:03
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat jak to u vás probíhalo a co je normální a co ne.
Je mi 23 let mela jsme interrupci potom jsem porodila a ted jsme byla na interrupci na mini a dost me boli v podbrisku.Pri te prvni a byla normalni ne mini me to takhle nebolelo. I v nemocnici po interrupci mi museli davat leky proti bolesti.Jak hodne vas to bolelo a kdy by to melo prejit.Je mi jasne ze to bude bolet a takhle me to nebolelo ani po porodu.

Ahoj, sice jsem na UPT nebyla, ale jsem gynekoložka. Je to vlastně 3. těhotenství, takže děloze může trvat delší dobu než se stáhne a dočistí, ale pokud by taková bolest trvala déle než 2-3 dny, tak zajeď na pohotovost, nebo ke svému dr. na UZ. Dělali ti sono po zákroku, když jsi měla takové bolesti už tam? Když to tak vezmu, tak po mini by bolesti neměli být skoro žádné, takže možná bych ani těch pár dnů nečekala a když se to do zítra nezlepší, tak jdi na UZ (i při mini se dá poranit děloha, nebo mohli zůstat zbytky, které se děloha snaží vypudit a nedaří se to) - na UZ se vše ukáže. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.13 18:03
@Anonymní píše:
Ja byla na zakroku vcera a dnes me to boli dost

Pokud to bude bolet i zítra, zašla bych raději na gyndu, bolet už by to totiž nejspíš nemělo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.13 18:10

Dekuji vam vsem. A UZ je ultrazvuk? Doufam ze by mi ho nedeleli ze vnitr nebo ano? Sono po zakroku mi nedelali to meli?

• Citovat
  • Upravit
5575
29.1.13 18:12
@Anonymní píše:
Dekuji vam vsem. A UZ je ultrazvuk? Doufam ze by mi ho nedeleli ze vnitr nebo ano? Sono po zakroku mi nedelali to meli?

Uz je ultrazvuk a dělá se buď břichem, nebo pochovu. V tvém případě určitě pochvou, protože se musí detailně zhodnotit dutina děložní a její okolí. Uz po zákroku se běžně nedělá, ale pokud jsi měla takové bolesti už v nemocnici, tak ho udělat mohli, povinností to lékařů ale není, to má každý lékař jinak. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
29.1.13 18:21

Já jsem byla na revizi, když jsem potratila v 9 tt. a to jsem embryo nosila až do 12. tt., protože jsem neměla ani jeden z příznaků, že jsem potratila. Pak při další ¨běžné¨ kontrole mi Dr. oznámila tu SMUTNOU ZPRÁVU, že už to tři týdny nosím v těle mrtvé. To byl ŠOK :! :pocitac: Jelikož žiji v zahraničí a docházela jsem na soukromou kliniku, na ten zákrok jsem šla hned v tu chvíli. Ten den mě nebolelo nic. Pak další dva dny trochu, ale dalo se to vydržet. Zato DNES.. po skoro pěti měsících mi nedorazila MS… takže mi DR. předepisovala prášky na podporu cyklu, ale ani ty mi nepomohly :,( Dnes jsem si nechala píchnout injekci (něco jako u nás Agolutin), tak celým svým srdcem doufám, že konečně se MS dostaví. Jelikož jsme o první přišli, chtěli bychom se začít snažit znovu… :roll: Život je občas pěkně nespravedlivý, víte to??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.13 18:22

Dekuji moc za radu. Takze normalne by me to uz bolet zitra nemelo?

• Citovat
  • Upravit
5575
29.1.13 18:23
@Anonymní píše:
Dekuji moc za radu. Takze normalne by me to uz bolet zitra nemelo?

Může to lehce pobolívat, jako při slabé MS, ale neměli by to být silné křečovité bolesti. Taky můžeš krvácet i jako při silné MS a někdy se stane, že 3-5 den po revizi/UPT je krvácení najednou na pár dnů silnější, takže se když tak nelekni. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.13 19:05

Ahoj, ja byla pred pul rokem.Take jsem mela bolesti.Jeli jsme na pohotovost a rikali, ze je to normalni. Dostala jsem nejake cipky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.13 20:18

Ahoj tak jsme byla dnes u doktora protoze jsme mela v noci takove bolesti ze jsme nemohla ani poradne spat. A opravdu jsme zacala silne krvacet v noci. Doktor rikal ze tam neni nic spatne.Ale me to ted boli mnohem vic a vic tak fakt nevim je to divny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.13 10:52

Ahojky tak jsme byla tady na gynde a nic tam nevidel. Jenze tento doktor je zvlastni tak nevim jestli se mu da verit. Navic nevim zda by treba poraneni delohy videli a poznali. V pondeli jsme mela zakrok a v noci jsme mela celou vlozku od krve a porad mam ty same bolesti vubec se to nezmensuje. Poradte mi prosim nekdo dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa