Bolestivá jizva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12982
9.10.11 16:13

Bolestivá jizva

Ahoj holky, nevím, zda jsem diskuzi založila správně, ale tak snad jo.

Mám takový dotaz. Jsem po císaři již 8 měsíců, jizva byla bezproblémová, krásně zahojená, hladká. Včera mě ale začalo bolet jedno místo na ni. Jakoby mi tam povyskočila boulička a ta teď na dotek bolí - při pohybu ne. Myslela jsem si, že mi tam tlačila třeba guma od kalhotek, ale to by dle mě přes noc zmizlo. Tak nevím, co to může být :nevim: Nesetkala jste se s tím některá? Díky za tipy :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9994
9.10.11 17:46

Ahoj, já jsem po dvou císařích a stejným způsobem mi vylezly zbytečky nití, asi dva. Jinak jizva teď nic moc, mám ji širokou, chodila jsem i na laser, protože byla i tvrdá a vystouplá, ale na to já trpím. Navíc ji mám svisle dolů :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
9.10.11 21:38

Aha, takže taky nic lákavého :roll: No já to mám tak 2cm (na délku) vystouplé, na dotek bolavé a nevím, co s tím. Zda je to jako normální, nebo to mám nějak řešit a radší jít k Dr. zkontrolovat vnitřní jizvu, fakt nevím :nevim: Nedělala jsem dle mě nic namáhavého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
10.10.11 15:57

Tak si s tim dojdi, ať jsi klidná, přeju ti, ať jsou to jen ty stehy, ty taky dovedou potrápit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí