Bolestivost poslíčků

12681
17.9.13 20:52

bolestivost poslíčků

Všude jsem se zatím dočetla, ze poslíčci téměř neboli, nebo jen lehce a dají se zaspat. Já mám poslíčky už měsíc. Trvají i 12hodin, intervaly jsou mezi 4-10 minutami, ale ta síla. Po každý se opotím, je mě až špatně, změna polohy nepomáhá. Musím se soustředit na dýchání, jinak by jsem se zapomněla i nadechnout. Zaspat nejdou ani náhodou. Tak jestli takto bolí poslíčci, co potom porod? Měli jste taky někdo tak moc bolestivý poslíčky, že to bylo téměř srovnatelný s kontrakcema?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
17.9.13 20:56

@goldenka já měla jednou tak šílený poslíčky, že mě to hnalo na všechny čtyři a hekala jsem jako pes. nemohla jsem se narovnat, bolest vystřelovala do bederní páteře a břicho jak šutr. nemohla jsem ani nastoupit do auta a valili jsme do nemocnice. tam to přestalo, tak jsme jeli zase domů :mrgreen: rodila jsem sekcí.

• Citovat
  • Upravit
malinada
17.9.13 20:58

Nevím, kde je to „všude“, ale poslíčky jsou nepravé kontrakce, nevedoucí k porodu. Ale pořád jsou to kontrakce. Takže bolet mohou hodně. Naštěstí neplatí žádná přímá úměra mezi bolestivostí poslíků a bolestivostí při porodu, takže neboj ;)

• Citovat
  • Upravit
1581
17.9.13 20:58

Já teda měla bolestivé, ale asi ne až tak, jak popisuješ…ovšem myslím, že to bylo pro moje „dobro“, kontrakce porodní jsem zvládala o to líp a porod byl docela rychlý…

Držím palce, ať ti to utrpení brzy skončí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.9.13 21:04

Já jsem měla poslíčky dva dny v kuse před porodem, odcházela mi při tom zátka, pak praskla voda a v porodnici to pak byly dá se říct stejný bolesti, jen se prostě prohlubovaly a pak začaly být i vidět na monitoru. Ovšem neřeknu, jak bolí ty úplně největší kontrakce před samotným porodem, protože jsem šla nakonec pod kudlu.

• Citovat
  • Upravit
1219
17.9.13 21:20

Já měla poslíčky týden, pomalu se z nich staly kontrakce a jak jsem na to byla „zvyklá“, tak mi ten porod přišel co se bolestivosti týká v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
17.9.13 21:44

U prvního jsem poslíčky neměla vůbec, ale teď u druhého každý den a docela dlouho a když srovnávám kontrakce u porodu a poslíčky, tak mi to přijde stejné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
18.6.14 08:48

Bolestivé poslíčky , jak dlouho ještě :)

Tak já mám už tři týdny poslíčky a teda hodně bolestivé, vzdy musím prodýchat do břicha :zed: včerejší monitor ukazoval až k 100ce :) Bolest jako kráva… a to to mám vydržet ještě další tří týdny? 8o :zed:
poslední týden jsou každých 15-30 min, celý den, celou noc. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky