Bongo Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Bongo Brno
Ahoj maminky, chceme jet do Bonga v Brně a máme 3-letého kluka.Je to tam i pro tak malé děti nebo jb to pro starší? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tříleťák nás tam uhnal - 2 střídající se dospělé
Bála jsem se ho tam nechat lézt samotného. Je celkem hysterka a kdyby se mu tam někde náhodou zasekla bačkůrka, zbřídil by se tam ![]()
Každopádně ano, tříleťák se tam vyřádí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě se tam malý vyřádí!
Mají tam hodně skluzavek, prolízaček, trampolín, fakt super! Dokonce si tam zařádí i rodiče
Navíc jsem byla moc spokojená s personálem. Byli jsme na horolezecké stěně a mile mě překvapilo, jak se slečna - pracovnice z Bonga - starala o děti, pomáhala jim, povzbuzovala je, říkala, jak jsou šikovní. Fakt profesionální přístup! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bongo
Souhlas. Moc příjemný personál, atrakce super. Navíc tam je teď nový koberec a prý budou do Vánoc i nové atrakce! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte
Vloudila jsem se do téhle diskuse, abych se s vámi poradila a přečetla si třeba zkušenosti ostatních..
Náš malý bude Mít letos v prosinci 6 let a rád by narozeniny oslavil přímo v Bongu..Tak se chci zeptat, jestli to tu nemá někdo za sebou?
Dekuji ![]()
- Citovat
- Upravit
@smitkoM píše:
Naše holky slavily v Bongu už několikrát a vždy spokojené. Spolužačky se vždy těší až budem slavit a já taky, protože to mám bez nepořádku doma a tak nějak v klidu. Doporučuji všední den, to je tam klídek a je to takové jak oslava v rodině, ale oslavu jsme měli už i o víkendu.
No, já si myslím, že ten všední den je to lepší..Uvidíme, o víkendu je tam asi moc lidí co?
A mohla bych se zeptat, které to dětské menu se osvědčilo? Já pořád celkem váhám.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Narozeniny v Bongu rozhodně ano. Děti se zabaví a budou nadšené. ve všední den lepší a levnější. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pája19
A které menu máte vyzkoušené? My se nemůžeme nějak rozhodnout
![]()
- Citovat
- Upravit
Nemá někdo slevu do Bonga nebo je teď někde na slevomatech? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sleva do Bonga
Volala jsem tam a ptala se, pry budou v brzke dobe spoustet novou akci. Vetsinou je to bud na slevomat nebo na vykupto, tak asi nejlepe zaregistrovat se tam a sledovat… taky to tak delam
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.