Bongo Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
612
11.7.12 22:03

Bongo Brno

Ahoj maminky, chceme jet do Bonga v Brně a máme 3-letého kluka.Je to tam i pro tak malé děti nebo jb to pro starší? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
367
11.7.12 22:05

Určitě i on se vyřádí patřičně, doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
11.7.12 22:08

Jj, asi se dá, ale namastěte si svaly i vy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
11.7.12 22:09

Tříleťák nás tam uhnal - 2 střídající se dospělé :mrgreen: Bála jsem se ho tam nechat lézt samotného. Je celkem hysterka a kdyby se mu tam někde náhodou zasekla bačkůrka, zbřídil by se tam :roll:
Každopádně ano, tříleťák se tam vyřádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
11.7.12 23:10

Děkuji, tak zítra jedeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.14 12:08

Určitě se tam malý vyřádí!
Mají tam hodně skluzavek, prolízaček, trampolín, fakt super! Dokonce si tam zařádí i rodiče :) Navíc jsem byla moc spokojená s personálem. Byli jsme na horolezecké stěně a mile mě překvapilo, jak se slečna - pracovnice z Bonga - starala o děti, pomáhala jim, povzbuzovala je, říkala, jak jsou šikovní. Fakt profesionální přístup! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.11.14 21:40

Bongo

Souhlas. Moc příjemný personál, atrakce super. Navíc tam je teď nový koberec a prý budou do Vánoc i nové atrakce! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
12.10.15 16:15

Ahojte :mavam: Vloudila jsem se do téhle diskuse, abych se s vámi poradila a přečetla si třeba zkušenosti ostatních..
Náš malý bude Mít letos v prosinci 6 let a rád by narozeniny oslavil přímo v Bongu..Tak se chci zeptat, jestli to tu nemá někdo za sebou?
Dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
13.10.15 14:04
@smitkoM píše:
Naše holky slavily v Bongu už několikrát a vždy spokojené. Spolužačky se vždy těší až budem slavit a já taky, protože to mám bez nepořádku doma a tak nějak v klidu. Doporučuji všední den, to je tam klídek a je to takové jak oslava v rodině, ale oslavu jsme měli už i o víkendu.

No, já si myslím, že ten všední den je to lepší..Uvidíme, o víkendu je tam asi moc lidí co?
A mohla bych se zeptat, které to dětské menu se osvědčilo? Já pořád celkem váhám.. :think:

• Citovat
  • Upravit
1
13.10.15 15:42

Narozeniny v Bongu rozhodně ano. Děti se zabaví a budou nadšené. ve všední den lepší a levnější. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
13.10.15 17:01

@Pája19 :palec: A které menu máte vyzkoušené? My se nemůžeme nějak rozhodnout :nevim: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13.3.16 17:25

Nemá někdo slevu do Bonga nebo je teď někde na slevomatech? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.16 10:25

sleva do Bonga

Volala jsem tam a ptala se, pry budou v brzke dobe spoustet novou akci. Vetsinou je to bud na slevomat nebo na vykupto, tak asi nejlepe zaregistrovat se tam a sledovat… taky to tak delam :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.16 11:51

@smitko Marus díky za info, každá sleva se hodí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.16 12:51

Tak tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.