Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ja si obcas koupim boty v ccc a vydrzi na zimu mam od nich zimni a jeste letos v nich budu chodit.
Male kupuju v deichmanovi a detske boty jsou dobre vsechny. Zadny problem. Zadna reklamace s detskyma nebyla. S dospelima jo ale detske ne…
No, já jsem měla na sebe, a ty se mi rychle rozbily, ale na malou v pohodě… a teď máme z Deichmana takové na parádu sandálky a v klidu…
Tak my koupili v CCC malému sandálky s uzavřenou špičkou, odchodil v nich celé léto a nic jim není, ani nejsou okopané
A zdají se kvalitní. V Deichmannu jsme mu kupovali botasky, ty nosí asi 5m a jsou taky OK ![]()
Hrůza, my tam koupili synovi botky na lítačku, hned cestou z ccc k autu se mu urval kus „plastu“ co tam byl na ozdobu kolem botky dokola, no reklamace - ale že už stejnou velikost nemají a ať si vybereme jiné, žádné jiné se nám nelíbí, peníze vrátit nemůžou, tak jsem se naštvala, před tou prodavačkou urvala i ten druhej plast na druhý botě a šla.. boty má jen na odrážedlo ![]()
Dcera má odtud dvoje boty, já jedny a jsme spokojené
Fakt je, že to nebyla ta jejich nejlevnější řada…
@hkac
Tak jste měla štěstí, já do Deichmanu jdu nakupovat vždycky pouze tehdy, když si potřebuju koupit boty na měsíc, než napadne sníh. Nikdy mi boty od nich, ať už jakkoliv drahé, nevydržely dýl, než 2-3 měsíce, ale já už to nechodím ani reklamovat. Dceři jsem koupila boty v létě sandálky, musela do nich nosit ponožky, protože jsem si nevšimla, že u kotníků řežou, v obchodě vypadaly normálně, najevo to vyšlo až později. Reklamaci mi neuznali, protože dcera mezitím stihla okopat špičky (občas spadne a vezme to o beton a kamínky). No tak jsem jí koupila jinde baleríny, za zlomkovou cenu, co stály ty sandále a drží doteď. Teď už je teda má jen jako bačkory. A Superfity do tisícovky taky seženu, nač kupovat za 800,– jejich Texy, radši si ty dvě kila přidám a mám jistotu. Ale každý máme jiné zkušenosti, já si třeba před více jak 8 lety koupila u ťamanů sandále a nosím je stále, jinej by si u nich nekoupil ani trenky ![]()
Já koupila malé v CCC boty na zničení, na odrážedlo a nosila je 6 měsíců a jsou pořád krásné, neokopané, kdyby jí z nich nevyrostla noha, tak je stále nosí. Pak dostala nějaké kecky z CCC, ty jsou taky fajn, až na to, že se rozjíždí boční zip. Boty v Deichmannu kupuji jen pro sebe a vždy spokojenost, vydrží dlouho a když ne, tak reklamace proběhla vždy bez problémů. Ale na zimu bych asi neriskovala, to jdu znova do ověřených superfitek
@K-Black píše:
Já loni koupila v CCC zimní botky pro syna, odchodil v nich celou zimu a pořád jsou pěkné, opravdu neošlapaní, nikde se nepářou, kdyby mu nevyrostla noha tak je může uplně s přehledem nosit. Co se týče prodavačů, tak nás obsluhoval chlap, a moc ochotný, dokonce mi řekl ať si v nich synek doma pochodí a kdybych viděla že se mu špatně chodí tak ať je přinesu a vyměníme za menší, tuším že říkal do týdne. Syn měl blbou velikost, jedno číslo mu bylo tak akorát a druhé velké, měl tam nadměrek tak cenťák a kousek, nebyla jsem si jistá jak se mu v nich bude chodit. za mě spokojenost![]()
edit: Deichmann to samé, třeba letos sandálky, má jediné takže je nosí opravdu celé léto, nijak je nešetří a jsou pořád nositelné, teď je vyperu a dám mu je do školky místo bačkůrek, musí mít speciální vložky a ty se narvou do málokterých botiček.
Příspěvek upraven 27.08.13 v 17:01