Boty ccc pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
852
27.8.13 16:44

boty ccc pro děti

Ahoj, kupujete někdo boty pro děti v CCC? Jak jsou na tom s kvalitou, resp vhodbostí. Mám pro sebe nějaké levné od nich - mají určitě několik řad- a je to tragédie…teda byla už jsou v koši:-)
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2256
27.8.13 16:48

Po mých dřívějších zkušenostech nekoupila bych tam ani vložky do bot! Šunty, reklamace šílené a prodavačky, které mají IQ tak 60… Takže já už se CCC obloukem vyhýbám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepr.neprihlasena
27.8.13 16:50
@MiskaKosa píše:
Po mých dřívějších zkušenostech nekoupila bych tam ani vložky do bot! Šunty, reklamace šílené a prodavačky, které mají IQ tak 60… Takže já už se CCC obloukem vyhýbám!

Jen potvrzuji! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
854
27.8.13 16:50

CCC a Deichman nebrat :) Z Deichmanu jsem koupila teď, že jako do školky na okopání a vyválení se v bahně, má je týden a už je urvanej sucháč :) Doteď jsem kupovala vždycky Superfity nebo jiné dražší značky a zase se k nim vrátím, tohle budu brát jenom jako zkušenou a aspoň jsem si ověřila, že je lepší koupit jedny drahé, než troje levné na houno…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
27.8.13 16:52

Zkušenost sestry z minulého roku : Koupila tam kozačky, byly v akci za nějakých 700, podotýkám, že kozačky na zimu, do sněhu, do vody… Po dvou měsících je rozlepené šla reklamovat a bylo jí řečeno, že je moc používala, že jsou moc použité a reklamaci neuznají… 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
27.8.13 16:53

Taky špatná zkušenost, dceři jsem tam koupila kozačky jen k sukni, měla je za zimu párkrát a na jaře šly rovnou do popelnice, měla úplně prošlápnutou podrážku v podpatku, za mě už nikdy více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
27.8.13 16:56

Taky špatné, koupili jsme sandálky na léto, ani ne po měsíci nošení se vytrhl jeden pásek. Zatím jsme nereklamovali, sbíráme síly a odvahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2266
27.8.13 16:57

Tak to jsem měla asi štěstí, koupili jsme sznkovi boty v CCCčku a v pohodě, už mu jsou malé, nosil je 6měsíců tj od roka do rokaapůl! Prvorozenému jsme tam také občas něco koupili a vždy v pohodě. Jezdíme do OC6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
27.8.13 16:59

Já loni koupila v CCC zimní botky pro syna, odchodil v nich celou zimu a pořád jsou pěkné, opravdu neošlapaní, nikde se nepářou, kdyby mu nevyrostla noha tak je může uplně s přehledem nosit. Co se týče prodavačů, tak nás obsluhoval chlap, a moc ochotný, dokonce mi řekl ať si v nich synek doma pochodí a kdybych viděla že se mu špatně chodí tak ať je přinesu a vyměníme za menší, tuším že říkal do týdne. Syn měl blbou velikost, jedno číslo mu bylo tak akorát a druhé velké, měl tam nadměrek tak cenťák a kousek, nebyla jsem si jistá jak se mu v nich bude chodit. za mě spokojenost :palec:

edit: Deichmann to samé, třeba letos sandálky, má jediné takže je nosí opravdu celé léto, nijak je nešetří a jsou pořád nositelné, teď je vyperu a dám mu je do školky místo bačkůrek, musí mít speciální vložky a ty se narvou do málokterých botiček.

Příspěvek upraven 27.08.13 v 17:01

• Citovat
  • Upravit
15674
@rajada píše:
CCC a Deichman nebrat :) Z Deichmanu jsem koupila teď, že jako do školky na okopání a vyválení se v bahně, má je týden a už je urvanej sucháč :) Doteď jsem kupovala vždycky Superfity nebo jiné dražší značky a zase se k nim vrátím, tohle budu brát jenom jako zkušenou a aspoň jsem si ověřila, že je lepší koupit jedny drahé, než troje levné na houno…:)

Tak Deichmana se musím zastat. Kupuju tam boty pravidelně (dají se tam vybrat i kvalitní, jen to chce pořádně koukat, trochu myslet a zjišťovat, co by správné boty měly/neměly mít), suchý zip se nám jednou taky urval, a bez problémů vrátily peníze a já si vzala jiné boty. Dcera měla třeba boty s tou jejich Tex membránou (oproti Goretexu zlomková cena, ale funkčnost stejná), nosila je dvě sezony, pak praskla podrážka a reklamaci nám uznali.

V CCC jsem koupila boty dceři jednou - sandálky na svatbu, nosila je pak ještě normálně i na písek a problém žádný nebyl. Co se týká prodavaček, tak bych byla opatrná s házením do jednoho pytle - byla jsem svědkem reklamace naprosto bez problémů a ochotnější prodavačku si nedovedu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Já mám pro malou jedny sandálky/balerínky (Nelli blu) k sukni. Jsou kožené, měkké a pohodlné. Ale nosí je jen občas, takže těžko soudit, jak by vypadaly při každodenním nošení. Ani nemají pevnou patu, jsou fakt spíš na parádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
27.8.13 17:00

A jinak moje zkušenost byla ta, že jsem si tam koupila boty na platformě a na přezku, ta se mi urvala při druhým nošení a při reklamaci si prodavačka napsala blbě jméno, takže mi to ani nechtěli vydat… nakonec dali, ale stejně to bylo na vyhození, jelikož reklamaci neuznali, prý jsem za to trhla moc silně a urvala to… nebyla to prý vada materiálu… ale to už je tak 3 roky zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.13 17:00

Já mám z CCC hodně bot a vydrží, jsou jako nove a dost často je nosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
27.8.13 17:12

Já tedy také blbé zkušenosti nemám :) je pravda, že baleríny za 200Kč více jak 2 sezóny nevydrží, ale za tu cenu musím říct, že velká spokojenost :palec: A co se týká bot pro děti, je to jako všude - dají se tam koupit kvalitní a krásná, stejně tak jako šunty, ale myslím, že už na první pohled je to rozpoznatelné rovnou v prodejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
27.8.13 17:14
@geegoun píše:
Já tedy také blbé zkušenosti nemám :) je pravda, že baleríny za 200Kč více jak 2 sezóny nevydrží, ale za tu cenu musím říct, že velká spokojenost :palec: A co se týká bot pro děti, je to jako všude - dají se tam koupit kvalitní a krásná, stejně tak jako šunty, ale myslím, že už na první pohled je to rozpoznatelné rovnou v prodejně…

ano, kouknu a vidím ;) kupuji hlavou a očima ne podle značky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková