Boty z Pepca pro děti

342
7.5.17 21:26

Boty z Pepca pro děti

Zdravím, zajímalo by mě jaký máte názor na botičky pro roční dítě z Pepca.Je mi líto koupit boty za 600,– a z Pepca asi moc kvalitní nejsou :/ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
7.5.17 21:31

Jestli jsou tak kvalitní jak všechno tam, o čemž nepochybuju, tak ani omylem. I když co se dá sehnat za kvalitní boty za 600 nevím, aby to nebylo na stejný brdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
7.5.17 21:31

Já tam koupila čtyřletému „crocksy“ na chatu a na zahradu a možná mu tam koupím bačkory k babičce (chodí s píš bez nich a u babičky jsme tak jeden víkend v měsíci max.). Čerstvému chodci bych tam teda boty nekoupila (pokud by je nemělo jen na ozdobu do kočáru). Pokud je hluboko do kapsy, tak už snad raději koupit bazarové, ale ověřených značek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
7.5.17 21:33

Na botickach bych nesetrila. Z Pepca mame super bryndaky a puncochace, boticky urcite ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
7.5.17 21:33
@Nowuka2 píše:
Jestli jsou tak kvalitní jak všechno tam, o čemž nepochybuju, tak ani omylem. I když co se dá sehnat za kvalitní boty za 600 nevím, aby to nebylo na stejný brdo.

Ale za 600 se daj sehnat třeba sandály od Sante (v malých číslech) nebo tenisky (Fare apod.). Holka mi začínala chodit v bačkorkách befado za 350 Kč (měla je místo sandálů, v její pidivelikosti toho uprostřed léta zrovna moc na výběr neměli).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.5.17 21:37

Já tam koupila dceři látkové balerínky, které nosí jako přezuvky. Známá tam kupuje dětem pláťenky. Ale chce to vzít sebou metr a přeměřit, zda jsou dost dlouhé a široké. A musí se počítat s tím, že prostě nebudou na moc dlouho.
Mě to nevadí dcera věčně věků něco ztrácí, tak mi stovka za boty přišla akorát. Ale na běžný chození ven bych je asi nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
7.5.17 21:40
@Svistice píše:
Ale za 600 se daj sehnat třeba sandály od Sante (v malých číslech) nebo tenisky (Fare apod.). Holka mi začínala chodit v bačkorkách befado za 350 Kč (měla je místo sandálů, v její pidivelikosti toho uprostřed léta zrovna moc na výběr neměli).

Mně Santé přijdou hrozně tvrdý, jako fakt šíleně - jestli to jsou ty co se prodávaj v lékárně teda… :nevim: já jak botu nezohnu dvěma prsty bez větší námahy tak nad nima ani nepřemýšlím. Befada beru na písek, v nich, ač jsou to polský boty, nějak extra problém nevidím, ale na běžný nošení bych je já osobně děcku taky nedala no :nevim: Ale uznávám, že na boty jsem pes, hlavně ty pro děcka a peníze tady absolutně neřeším, ač chlap to vidí jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.5.17 21:45

@Nowuka2 za 600 se sehnat boty dají. Jen to chce si dát práci a teda je to jen u menších velikostí. Mladší jsme sehnali kompromis BF adidasky za 400. :jazyk:
na mladší mám limit 500, na starší 1000. Ale musí se počítat s tím, že se nedají sehnat boty v prvním krámě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
7.5.17 21:45

@Nowuka2 Moje děti mají širokou nohu, takže až tak na výběr nemám. A to co se bot týče, tak taky neřeším, jestli má dítě zimní boty za 600 nebo za 1200.
Sante sandaly mi přijdou fajn (ano není to barefood, ale po tom neprahnu), ale třeba celoročky jsou opravdu tvrdé a tam kupujeme raději Protetiku nebo DD Step.
Befado bačkory jsou opravdu ohebné, takže ty s tou otevřenou špičkou byli místo sandálků super volba. Jejich tenisky mě ale třeba taky nezaujali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.5.17 21:48

@Nowuka2 a jake teda kupujes? Nas do Sante poslal primo ortoped, tak snad neni blb a vi jake boty jsou spravne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
7.5.17 21:53
@Svistice píše:
@Nowuka2 Moje děti mají širokou nohu, takže až tak na výběr nemám. A to co se bot týče, tak taky neřeším, jestli má dítě zimní boty za 600 nebo za 1200.
Sante sandaly mi přijdou fajn (ano není to barefood, ale po tom neprahnu), ale třeba celoročky jsou opravdu tvrdé a tam kupujeme raději Protetiku nebo DD Step.
Befado bačkory jsou opravdu ohebné, takže ty s tou otevřenou špičkou byli místo sandálků super volba. Jejich tenisky mě ale třeba taky nezaujali.

Malá má pro letošek sandále Keen, celoročky jsem vzala Superfit, botasky k šusťákovce a do školky Adidasy, to jsem teda krvácela, nemám to ráda a pak od Vivo takový botasky jakoby a ‚crocsky‘ nebo jak líp to popsat. Na písek ty Befada. Jak to tak píšu tak má bot smad víc jak já :cert: Osobně mám od Viva boty uz 3 roky, což je na mě extra dlouhá doba a furt jak papučky… koukala jsem s chlapem na celoročky u Baťu a malá naříkala, že jsou tvrdý :mrgreen: Tak jsem ráda, že ji nevyhovovaly, protože o kvalitě této značky nejsem absolutně přesvědčená :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
7.5.17 21:55

Za 600 kc v pohode sezenes kvalitni boticky. V takovych malickych neni problem. Podivej se ceskou kvalitni znacku Pegres nebo Fare, ja koupila synovi v lekarne ve vyprodeji Sante oboji za 349 kc a chodi se mu v nich velmi dobre, nezakopava, pekne beha.
V Pepcu bych nic nekupovala max.do kocarku, aby nebyla zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
7.5.17 21:56
@hapovab píše:
@Nowuka2 a jake teda kupujes? Nas do Sante poslal primo ortoped, tak snad neni blb a vi jake boty jsou spravne.

Akorát jsem to vypsala… Za mě není vždycky to, co doporučí ortoped, to nejlepší. Někteří (a to i ten náš, o BF nemá nejmenší ponětí, ale byla jsem u něj jen s kyčlema když byla mimino a pak se sebou s jiným problémem, tak jsem se ptala i na boty na dítě a doporučil mi hlavně pevnou patu a podrážku, takže tak…) žiju dle starých praktik a sama vím, jak mi jsou tvrdý boty nepohodlný :nevim: Takže bych to tím tuplem nekoupila ani děcku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
7.5.17 21:58

@Nowuka2 Tak keen u nás vedou jen ve větších velikostech (moje děti aktuálne 25 a 21), takže smolík. Chci ozkoušet až do nich dorostou, Supertfit je úzký (jedny blbě koupené se snažím udat na bazaru), Befada tenisky jsou taktéž úzké.

Do školky na písek má kluk noname tenisky z Deichmanna, i se nám podařilo sehnat pomerně dost ohebné, široké a s pevným opatkem.

Vivca neznám, nemohu hodnotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
7.5.17 22:01

Já tam letos klukům boty vzala, jen takové plátěnky na občasné nošení třeba do města, jsou krásně úzké (mají úzké nohy), ohebné a kluci je nosí raději než jakékoliv jiné boty.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková