Boule pod uchem, za čelistí, páteř?

Anonymní
2.1.23 17:21

Boule pod uchem, za čelistí, páteř?

Zdravim, uz delsi dobu me trapi zdurenina/boule pod uchem. Kdyz si polozim prst za celist, citim zatrvdlinu, velkou. Na sonu jsem byla, nic tam udajne neni. Casto me na te strane boli hlava, strili z krcni patere do celisti, do hlavy, do lopatky. Mam tam celou tu oblast citlivou, kdyz si zmacknu zespodu celisti, zub me neboli. Ted uz mam vic jak mesic zvetsenou na te strane i krcni uzlinu, ale uz jsme x tydnu nachlazeni a neumime se toho zbavit, tak snad je ta uzlina od toho.

Muj dotaz je, kam se obratit, kdyz uz jsem byla na neurologii, na orl i na sonu… :think:. Moc se mi to nelibi. Diky za kazdou zkusenost/tip.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35521
2.1.23 17:40

Na masaz nebo rehabilitaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.1.23 17:41
@Anonymní píše:
Zdravim, uz delsi dobu me trapi zdurenina/boule pod uchem. Kdyz si polozim prst za celist, citim zatrvdlinu, velkou. Na sonu jsem byla, nic tam udajne neni. Casto me na te strane boli hlava, strili z krcni patere do celisti, do hlavy, do lopatky. Mam tam celou tu oblast citlivou, kdyz si zmacknu zespodu celisti, zub me neboli. Ted uz mam vic jak mesic zvetsenou na te strane i krcni uzlinu, ale uz jsme x tydnu nachlazeni a neumime se toho zbavit, tak snad je ta uzlina od toho.Muj dotaz je, kam se obratit, kdyz uz jsem byla na neurologii, na orl i na sonu… :think:. Moc se mi to nelibi. Diky za kazdou zkusenost/tip.

K zubaři. Nemáš zánět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.23 23:55
@Russet píše:
K zubaři. Nemáš zánět?

Jo, tam už jsem taky byla, chystám se tam znovu, tak si vyžádám asi rentgen, mám na té straně odumírající zub, bolesti ne, ale jedině, že by byl nějak zánět pod ním a já to necítila, nevím, jestli je to možné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.23 23:56
@mroe píše:
Na masaz nebo rehabilitaci.

Taky chodím, celkově s bolestí zad mi pomohli. S tímto ale bohužel ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.23 00:03

Já trpím na záněty ucha a bouli mám pod uchem vždy. Nemáš bolesti ucha? nemusíš mít zrovna extra bolesti. Ja teda s ušima trpím síleně a kolikrát bych si i hlavu omlátila. Boule ale vždy pod uchem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex