Bouličky na krku - pravá strana

Anonymní
17.3.25 21:09

Bouličky na krku - pravá strana

Dobrý den, na krku se mi objevili dvě uzliny asi o velikosti 2cm+- jakoby pod bradou, šla jsem k praktikovi + orl vyšetření, sono mi nedělali, pouze se dívali do krku, prohmatali uzliny a vzorek s prstu, udělal se mi dost velký opar nad rtem, prý to může být z toho, menší zánět v těle prý mám ale nic hrozného, dost se bojím ať to není nakonec nic horšího mám to asi 3 den, ale dost viditelné, máte někdo zkušenosti?, může to být opravdu z oparu?, určitě zajdu ještě k jinému lékaři na vyšetření orl pokud se to nezmenší, prosím uklidněte mě :oops: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1239
18.3.25 08:51

Uzliny se při oparu opravdu mohou zvětšit, vždyť je to virus ;-) navíc máš zvýšené crp, což opět svědčí pro nějakou infekci v těle. Tomu by mohly odpovídat zvětšené uzliny. Teď s tím nic nenaděláš, můžeš si říct o zadanku na ultrazvuk uzlin, což Ti možná nedají, když opar+crp, nebo půjdeš jako samoplátce, ať se zbytečně nestresuješ déle nez je nutné, nebo počkáš, jestli se po odeznění infekce uzliny zmenší, pokud ne, tam by to už praktik tím ultrazvukem řešil :nevim: jsou volně pohyblivé? Bolí na dotek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí