Boží dar - ježískova cesta

1769
21.10.13 14:17

boží dar-ježískova cesta

Ahoj, chystáme se s malym a kamarádkami na boží dar na ježíškovo cestu, nejspis ted v sobotu, chtěla jsem se zeptat toho kdo tam byla, jake to je, jaka je cesta atd. :)) je tam nekde něco kde se najist. a hlavne najdu to tam :lol: :lol: nikdy jsme tam nikdo nebyl :mrgreen: dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nepřihlášená jruz
21.10.13 14:31

http://www.jeziskovacesta.cz/?…

Na každý výlet si bereme jídlo, to je jedno kam jdeme.

A v tomto mezičase mezi koncem letní sezóny a začátkem zimní jsme měli před 2 lety právě na tomto místě problém se někde najíst.

• Citovat
  • Upravit
1524
21.10.13 15:07

@market.s.87 Ahoj na Boží Dar jezdíme několikrát za rok. Cestu jsem nikdy nešla - nemám děti, ale je tam vždy hoooodně lidí a dětí, co jsem viděla pár zastávek cesty, tak to je asfaltka a zbytek bude určitě něco zpevněného, chodí i lidi s kočárkama. Na náměstí v infu si děti vyzvednout nějaké lístečky a pak plní úkoly… tam je jako začátek(určitě to najdeš, není to tam velký). Hospůdky na najedení tam jsou, zrovna jedna naproti infu (tam jezdíme), je tam hodně přes jídlo narváno, ale obsluha je hodně rychlá, kuchyň taky, porce ohromný a jídlo ujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
21.10.13 15:18

@kacka-22 tak dekuji moc, prave jsem cetla ze se zacina v tom infocentru, prave jsem premyslela jak je Božák velky aby jsme to nasli :lol: tak dekuji, uz se tesim, snad nam bude prat počasí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
21.10.13 15:31

@market.s.87 to opravdu není velký, tam je jen to náměstí, pár penzionů a to je všechno, přeji krásný počasí a výlet… hned bych tam jela znovu, byla jsem tam před měsícem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.10.13 15:47

Ahoj, byla jsem vloni a asi tuhle sobotu pojedem zas. Našli jsme bez problémů. Buď zastavíš na velikém odstavném parkovišti hned při vjezdu do města nebo my riskli jet do centra a zaparkovali tam. Infocentrum najdeš v pohodě, je před ním obrovský dřevěný Ježíšek. Tam si děti vyzvedli papírky, kam zapisovaly výsledky otázek ze zastávek a pak za to byl drobný dárek-omalovanka a ještě něco. Cesty jsou tam 2 - 6 a 12 km, my vloni dali tu kratší-klukům bylo 2,5 a 4,5 a zvládli to v pohodě. Zastávky jsou cca v 800-1200 metrových rozestupech, je v nich povídání a úkoly. A u nich buď houpačka, klouzačka nebo prolejzka a mezi nima jsou ještě různý postavy z pohádek udělané ze stromů nebo pařezů. Moc se nám líbilo, hlavně u nás bylo asi 7 stupňů a inverze a na Božím Daru 17 a azuro! A najedli jsme se hned kousek od infocentra a překvapilo mě, že za dobrý peníze-3 dospělý a 2 děti do 500 i s pitím (děti každé svoje jídlo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.10.13 15:53

Jo, cesta je široká, že projede auto, je to v lese, jen poslední asi 1,5 km po silnici do cíle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
21.10.13 19:29

Super, tak v sobotu jedeme :potlesk: uz se tesim, tak snad bude hezky. diky moc za info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.10.13 20:35

To doufám! Když jo, tak až kolem vás proletí dva křiklouni, jsme to my. :P Užijte si to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.