Bridáda v Plzni

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.1.25 20:28

Bridáda v Plzni

Ahoj, je mi 17 let a hledám brigádu v Plzni, díky tomu, že nejsem plnoletá, tak je to docela oříšek, protože nechci dělat ve fastfoodech. Zkušenosti mám s úklidem, dlouhodobě uklízím chodby v bytových jednotkách, také mám zkušenosti s hlídání dětí. Studuji pedagogické lyceum, jsem v 2. ročníku. Dále jsem pracovala půl roku v Kavárně globus, na pozici brigádníka, moje práce obsahovala, plnění obložených baget a pečiva do vitríny, mytí nádobí a starost o celou “kuchyni”, občas jsem vypomáhala vepředu vydávat dorty s kávou, plus jsem asi 2× byla na pekárně balit pečivo. Umím plynule mluvit v aj a pasivně v nj. Děkuji za typy!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22791
23.1.25 22:13

Ahoj, tady asi nic moc nenajdeš. Zkus projet FB skupinky s brigádami ve tvém městě. Dále bývají pracovní agentury pro studenty, nevím jak u vás /v Praze bych ti poradila. Pak mě napadá chodit po městě a koukat, někdy na výloze mají inzerát, že hledají.
Co hlídání dětí, venčení psů, sousedská pomoc? Můžeš si někde v Albertu vyvěsit inzerát, nebo na dalších místech.
Dál mě napadá Hlidacky.cz/ale možná jsou od 18ti. Nebo obejít a přímo oslovit obchody, zda nehledají brigádníci aspoň na doplňování, na kasu nemůžeš..držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
23.1.25 23:47

Vím, že aktuálně hledá lidi Pekařství Malinová, ale jestli to není jenom na pracovní poměr. Hledali i do prodejen i do výrobny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat