Brigáda na víkendy- zkušenosti, rady

1097
10.5.16 14:49

brigada na vikendy-zkusenosti,rady

Rodicovska dovolena se blizi ke koncia nastup do zamestnani nevidim tak ruzove z duvodu a bsence babicek nebo moznosti jineho hlidani deti.Tak nejlepe by bylo, kdyby sehnala brigadu. V idealu vikendy.Co jsem tak prosla-tak vse je pres tyden.
MA nekdo tak, ze nasel brigadu o vikendu, kde a jak jste hledaly?
Prace z domu je zoufala situace, neverim tomu.
Ale dekuji za kazdou dobrou radu, mozna jsou moznosti, ktere nevidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
10.5.16 14:49

@toooja u nás je hodně servírek atd.. výpomoci na víkendy.. nebo pomocné práce do kuchyně - co to zkusit tímto směrem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.5.16 14:51

@toooja Sousedovic dcera /studentka/ dělá o víkendech v Tescu za pokladnou. A co jí tam vídám, tak jenom o těch víkendech. Takže asi domluva možná je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
10.5.16 14:56

Hm, do kuchyne to by mne nenapadlo, ale jako moznost je to dobra. V tescu se poptam ale nejdrive.Kdyz je moznost jen vikendy, brala by to! Snad neprojedu vse, co vydelam.od nas mesto a tesco je 22 km.
Uplne jsem mimo, jak ta materska se krati a ja stavam zoufala.Na smeny v zamestnani by bylo fajn, ale ne o prazdninach. Resim prave ten srpen. Holka jde do 1 tridy, kluk do skolky a vali se to vse na mne, nevim, jak vse stihat a jeste neco vydelat.Doma se mi rozhodne sedet nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.5.16 14:57

@toooja zkus i jiné markety.. to mi nenapadlo, u nás taky hledají brigádníky na víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
10.5.16 15:41

Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
10.5.16 16:04

Zvladala bys kazde rano krom nedele hodinku? Myslim co se tyce hlidani. Muzes rozvazet noviny, nevim v jak jinych mestech, ale u nas to ma byt rozvezeno do pul osme. Nebo me napadlo roznaseni letaku, toti priezou v nedeli dopoledne a roznest to musis do stredy, ale to je bohuzel za mininalni penize :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.16 16:35

Práce z domů je dost. Také jí dělám 4× do týdne mám Homeoffice. Je důležité umět alespoň základy NJ (dle mě asi prvních 10 lekcí ze Sprechen Sie Deutsch a k tomu přibrat pár účetnitnických slovíček - pokud neumíš, investuj do vzdělání a můžeš u nás pracovat z domu - případně tě těch 10 lekcí doučím)
 https://jobsearch.siemens.biz/career?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
10.5.16 17:06

@toooja na fb jsem ve skupince práce v Plzni, a každou chvíli je tam nabídka práce, nebo brigády v našem regionu. Je tam buď vybalování, doplňování, za kasu do supermarketu, nebo hledají např. do krámu někoho k ochutnávkám, nebo do fabriky na kontrolu součástek. Takže být tebou zkusila bych to tímhle směrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
10.5.16 19:28
@Callipo90 píše:
Odkud jsi?

Jsem z okr.Vyskov.Do Bucovic mame 15 km, do Vyskova 22 km, do Kromerize 25 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
10.5.16 19:30
@kaja00 píše:
Zvladala bys kazde rano krom nedele hodinku? Myslim co se tyce hlidani. Muzes rozvazet noviny, nevim v jak jinych mestech, ale u nas to ma byt rozvezeno do pul osme. Nebo me napadlo roznaseni letaku, toti priezou v nedeli dopoledne a roznest to musis do stredy, ale to je bohuzel za mininalni penize :?

Prave, ze znama delala ronasku letaku, a i to by bylo dobry, kdyby nic.Ale manzel odjizdi do prace v 5,tyden ranni, a tyden odpoledni ma.
Holky, jinak…servirka a ja…Jsem uz stara na to, atraktyvita skoro nulova v 38.Ve srovnani s 20 let. kockama jsem tedy nekde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
10.5.16 19:35
@hudečice píše:
Práce z domů je dost. Také jí dělám 4× do týdne mám Homeoffice. Je důležité umět alespoň základy NJ (dle mě asi prvních 10 lekcí ze Sprechen Sie Deutsch a k tomu přibrat pár účetnitnických slovíček - pokud neumíš, investuj do vzdělání a můžeš u nás pracovat z domu - případně tě těch 10 lekcí doučím)
https://jobsearch.siemens.biz/career?…

Moc dekuji za nabidku.Diki mne mozna by ekonomicky padlo Nemecko.Doma nemam Mc office Nemam, pc je manzeluvu a diki, ze mne pusti aspon k emiminu.Nu a ta nemcina…V anglictine by nebyl problem, v rustine take ne, ale nemcina…Znam jen 1 slovo a to je sproste, bohuzel. Nejvetsi problem je ale ten office

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
10.5.16 20:00
@toooja píše:
Jsem z okr.Vyskov.Do Bucovic mame 15 km, do Vyskova 22 km, do Kromerize 25 km.

Aha, škoda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat