Broncho Waxom a horečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
417
9.12.23 22:52

Broncho Waxom a horečka

Ahojky :)
Jdu si pro řadu. Syn 16 měsíců má od pondělí nasazený Broncho Waxom.Byli jsme na imunologii jelikož loni marodil často s laryngitidou a tak celkově horní cesty dýchací…Pan doktor nabral krev atd vše ok. Nicmene na podporu imunity nám dal tohle.Bere jednu tabletu(vysypu mu to na lžičku) ráno na lačno..Dál nám dvě baleni. Má brát 20 dní denně 1 a pak do vybraní 1 tabletu po-st - pa.
Pan doktor na imunologii mi řekl že to může brát i kdyby byl nachlazený a v kombinaci s jinými léky jen kdyby měl průjem nebo zvracel mám ho vysadit p dobu obtíží a poté nasadit.
Volala jsem praktické doktorce abych ji informovala jak sme dopadly a ta mi řekla že kdyby měl Maléj horečky mám to vysadit. Rikala že kdyby měl jen lehce zvýšenou můžu dávat ale kdyby měl vyšší tak prostě po dobu teploty vysadit…
a teď babo raď… :D Co doktor to názor fakt.
Starší syn měl v úterý horečku jeden den pak druhý zvýšenou teplotu a od té doby ok jen má rýmu. No a mladší syn od včera sem tam pšíkne, zakasle a dnes večer měl 38,9…
Tak Nvm jestli je to z těch léků nebo to chytil od staršího syna ale teď jsem na pochybách jestli mi teda ráno mám Broncho dat a nebo ne… :nevim:
Předem děkuji za rady. Hezky večer… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
605
10.12.23 07:16

BronchoVaxom se muze brat prave pri akutnich infekcnich i spolu s antibiotiky az do odezneni priznaku. Muze se nasadit i v obdobi, kdy je clovek zdravy a brat ho jako podpurny lek.

Obsahuje lyzaty.

Treba Blockurina uro take obsahuje lyzaty. Muze se brat preventivne, ale v pripade pociteni infekce se jen zvysuje davka.

Ridila bych se doktorem z imunologie a brala bych to dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64969
10.12.23 07:22
@Desgreze píše:
BronchoVaxom se muze brat prave pri akutnich infekcnich i spolu s antibiotiky az do odezneni priznaku. Muze se nasadit i v obdobi, kdy je clovek zdravy a brat ho jako podpurny lek.

Obsahuje lyzaty.

Treba Blockurina uro take obsahuje lyzaty. Muze se brat preventivne, ale v pripade pociteni infekce se jen zvysuje davka.

Ridila bych se doktorem z imunologie a brala bych to dal.

Zajimavy, dcera ho brala nekdy pred 15lety a doporučení z imunologie bylo nebrat pri teplotách a a antibiotikach :mrgreen:.
ale ted bych se ridila radou toho, kdo ho napsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
10.12.23 12:22

Volala jsem na pohotovost a zeptala jsem se a paní doktorka řekla že jako při nachlazení atd se to dávat může. I když je lehce zvýšená teplota, ale když jsou takové horečky tak to mám vysadit a dát až horečky nebudou.
On měl večer těch 38,9 dneska dopoledne 38,4…Jinak mu jakoby nic není…Sem tam zakasle trochu a pšíkne toť vše… :nevim: I jsem koukala mu do krku a nemá ho ani zarudly, ani nějak zvětšené mandle ani žádný potahy na mandlích…Tak to asi opravdu nejspíš chytil od staršího syna který měl taky 1,5 dne teplotu (v úterý) a asi třetí den mu začala trochu rýma…Tu má do ted ale ne velkou…Takže včera to byl 4 den…Je i celkem hravej chuť k jídlu má teď teda byl už unavený tak šel spát…Jako jo trochu proti něj je ale ne nějak moc…Tak snad to bude taky jen nějaká viróza…Co jsem tak slyšela celkem to řádí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9729
10.12.23 12:29

Může se jen při infektu.

Máte trošku atypické schémat, většinou je to 10 dnů 1 kapsle, pak 20 dnů pauza, toto se opakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
10.12.23 12:36

@Doctus Pan primář na imuno nám to napsal takto no… :nevim: 2 balení.20 dní každý den jednu a pak 3 x tydne…
Tak budem doufat že ví co dělá… :D
Ano už vím… ;) Pokud by byl malej jen nachlazený nebo prostě nemocný ano ale bez horeček dávat mohu..Ale s horeckama se dávat nesmí..Tak jsem ho vysadila a začnu mu ho dávat zase až horečky nebudou…Já teda doufám, že pokud má to co měl první syn tak bude mít taky takhle super průběh a ty teploty brzy odejdou…Jen se trochu bojím zase večera…Když přes den má 38,4… :zed:
Ale jinak mu opravdu nic není…To že sem tam zakasle nebo pšíkne neřeším…On trpí na laryngitidy takže ten jeho štěkot znám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.12.23 12:38

Horečky stále. pokracuji…Vcera přes dnes když přestal účinkovat lék na teplotu tak po chvilu to začalo jit nahoru a max přes den to bylo 37,4 dnes ve 4 ráno 38,9… :zed: Dopoledne ok a teď 38,1 tak sem mu dala Panadol…
Nemáte někdo zkušenosti ze měli děti takhle jen teplotu a nic? Jako on teda sem tam zakasle ale nic že by jako prokaslal.cely.den nebo tak…To ne…Rýma taky nijak neni.Sem tma zachrochta.Ale nic hrozného…Dneska večer to bude 48 hodin co má teploty…Takže jako nic dlouheho.Chut k jídlu má co mu dám to sní hraje si (samozdrejme když mu to pak vyskočí je trochu protivnejsi ale stejně si hraje) pije dobře…V noci když měl těch 38,9 tak vypil normálně mlíko jako nic 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64969
11.12.23 13:37
@Tereza2609 píše:
Horečky stále. pokracuji…Vcera přes dnes když přestal účinkovat lék na teplotu tak po chvilu to začalo jit nahoru a max přes den to bylo 37,4 dnes ve 4 ráno 38,9… :zed: Dopoledne ok a teď 38,1 tak sem mu dala Panadol…
Nemáte někdo zkušenosti ze měli děti takhle jen teplotu a nic? Jako on teda sem tam zakasle ale nic že by jako prokaslal.cely.den nebo tak…To ne…Rýma taky nijak neni.Sem tma zachrochta.Ale nic hrozného…Dneska večer to bude 48 hodin co má teploty…Takže jako nic dlouheho.Chut k jídlu má co mu dám to sní hraje si (samozdrejme když mu to pak vyskočí je trochu protivnejsi ale stejně si hraje) pije dobře…V noci když měl těch 38,9 tak vypil normálně mlíko jako nic 8o

Tak muze to byt nejaka ta coliselna nemoc, u nektere jsou tri dny teplota a pak se objeví vyrazka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí