Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, můžu vám doporučit jedno sqely místo, který jsem si zamilovala?.. Broumovsko!
Jezdíme tam každoročně do skal, už mám vychytané i místa bez lidí, divokou přírodu to já i moje rodina prostě milujeme. Taky každoročně navštěvujeme Klášter Broumov. Pecka místo! Mám děti věku 6-17 let a objevili jsme, že tam mají repliku středověké pisarny (Skriptorium). Děcka se tam minule zasekly asi na dvě hodiny. A letos tam prej musíme znova 😅. Dostanete tam na sebe mniskou kutnu, abyste se při práci neumazaly od inkoustu a barev. Můj muž v ni vypadal velmi autenticky 🤣. Hlavně je všude neuvěřitelně pohodová nálada.. Nevím jak to tam ty lidi dělají, ale prostě všichni se na nás vždycky usmívají a zdraví nás, ikdyz nás neznají. Prostě se tam cítíme jako doma. ![]()
Měla by tam být i farma…pro mne moc daleko, ale ráda bych se tam někdy podívala
@Venetia to myslíš asi Wenet? Jj. tam jsme se byli taky kouknout. Na to, že majitele jsou dva muži, tak smekám jak to tam mají precizně udržované. V oknech muškáty apod. Fakt hezky. Ještě jsme byli i na nedaleké farmě v Polsku v obci Laczna, tam je to taky super a můžeš tam platit českou měnou. Prostě Broumovsko ráj ❤️. A to se nám dokonce jednou podařilo přespat i přímo v klášteře. Ale o to ubytko tam je v sezóně velký zájem, tak je to potřeba rezervovat hodně dopředu.
@Hedvika 010 píše: Více
Já to mám daleko a co jsem koukala i blbý spojení a to nevím, jak daleko to od nějakého spoje vůbec je.